Tranzactia, consiliata de compania de consultanta imobiliara The Advisers/ Knight Frank, a fost incheiata in februarie, inainte cu cateva luni de finalizarea cladirii. Relocarea companiei este menita sa acopere nevoia de expansiune a multinationalei IT, care are in Romania un birou cu peste 100 angajati. Compania se va muta in noul spatiu incepand cu luna aprilie, dupa amenajarea fit-out-ului si finalizarea ultimelor detalii ale proiectului.

Armand Business Centre, detinuta in prezent de Top Trio Capital, firma detinuta in proportie de 50% de Shimshon Younger, are o suprafata totala inchiriabila de 3.500 de metri patrati si este situata pe strada Armand Calinescu nr. 26, la intersectia cu Bulevardul Carol I si Strada Vasile Lascar.

Michael Grinblat cu 25% si Jacob Ofnagel si Assaf Ozer, cu cate 12,5% sunt ceilalti actionari ai companiei Top Trio Capital, potrivit Recom.

Citeste si:

„Aceasta este prima tranzactie de inchiriere intermediata in Armand Business Center si este una dintre putinele inchirieri de pe piata realizate intr-o cladire de birouri aflata inca in proces de finalizare.” a declarat Catalin Stan, consultant, Office Division, The Advisers/Knight Frank.

„La un nivel mai general, remarcam faptul ca se continua trendul confirmat inca de anul trecut: sectorul IT&C domina piata inchirierilor. In 2012 echipa noastra a incheiat 10 tranzactii pentru companii de IT, insumand o suprafata de aproximativ 40.000 de metri patrati”, a adaugat si Horia Moldovan, associate director, Office Division, The Advisers/Knight Frank.