Mercedes-Benz Romania, importatorul oficial al producatorului german de masini Daimler AG in Romania, a inchiriat o suprafata de 3.000 mp in Swan Office & Technology Park, proiectul de birouri detinut de Chayton Capital, recent intrat in insolventa.

Mercedes-Benz Romania a decis sa isi relocheze operatiunile intr-un spatiu amplasat la etajele 3, 4 si 5 ale cladirii Henley din Swan Office & Technology Park.

Tranzactia Mercedes-Benz a fost intermediata de compania de consultanta Jones Lang LaSalle.

In ultimul trimestru al anului 2012, patru companii si-au relocat operatiunile in SWAN Office & Technology Park, ceea ce creste gradul de ocupare pana la 35%. Printre acestea, trei companii din domeniul tehnologiei s-au alaturat Swan, prin intermediul companiei de consultanta Colliers International: compania austriaca de constructii si inginerie Bilfinger Berger (640 mp), compania olandeza de consultanta si inginerie Tebodin B.V. (350 mp) si, compania de constructii de origine romaneasca Tecnoservice (750 mp). O alta tranzactie este relocarea branch-ului ING din Pipera la parterul cladirii Swan, pe fondul unei vizibilitati crescute si a traficului generat de utilizatorii cladirii.

Citeste si:

Insumate, tranzactiile incheiate in Swan in 2012 au reprezentat aproape 60% din cererea neta totala inregistrata in Pipera-Voluntari. Astfel, SWAN Office & Technology Park se claseaza pe primul loc in topul celor mai active cladiri de birouri din nordul Bucurestiului. Reprezentantii Swan mizeaza pe o rata de ocupare de peste 50% pana la sfarsitul celui de-al doilea semestru al anului 2013.

SwanOffice & Technology Park reprezinta o investitie de peste 50 milioane de euro a companiei londoneze Chayton Capital LLP, inaugurata in cel de-al doilea trimestru al anului 2011.