OMV Petrom si Expert Petroleum au inchiriat spatii de birouri in proiectul City Business Centre din Timisoara.

Cele doua noi contracte insumeaza 750 mp.

“Cele doua noi contracte de inchiriere din cladirea C, concretizate in acest inceput de an, alaturi de alte cateva contracte de extindere in cladirile noastre, pe care speram sa le anuntam cat de curand, reprezinta inca un semnal pozitiv pentru piata timisoreana”, declara Ovidiu Sandor, dezvoltatorul CBC Timisoara.

City Business Centre Timisoara este un complex de birouri clasa A, situat in zona centrala a orasului, dezvoltat de Ovidiu Sandor si achizitionat de fondul sud-african de investitii, NEPI, la inceputul anului 2012.

Proiectul va include 5 corpuri cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili. In prezent, sunt date in folosinta cladirile A, B, C si D cu o suprafata totala de 34.000 mp inchiriabili, urmand ca ultima etapa sa fie finalizata in cursul anului 2014. Printre chiriasii City Business Centre Timisoara se numara Alcatel-Lucent, Microsoft, Autoliv, Visma Software, Wipro Technologies, Raiffeisen Bank sau BCR. Numarul persoanelor care isi desfasoara activitatea in City Business Centre Timisoara depaseste 3.000.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cluj-Napoca, cel mai cautat oras secundar pentru spatii de birouri