Adrian Manolache, Sebastian-Ionut Cazacu si Corneliu-Vasile Popa au lansat in martie casa de avocatura Cazacu Manolache Popa. Cei trei specialisti in drept au lucrat anterior in case de avocatura de top, iar acum isi propun sa aduca un suflu nou in piata. Anterior, Adrian Manolache a declarat ca CMP Lawayers nu va practica tarife orare si vor avea un sistem software care va permite urmarirea proiectelor de catre toate partile implicate.

Avocatii au dorit ca acest aer nou sa fie prezent si in birourile firmei, pe care le-au amenajat astfel incat sa ma indulceasca sobrietatea tipic avocateasca si sa aduca ceva din propria lor personalitate in birou. Astfel, in locul flip chart-urilor clasice, pe pereti au fost desenate cu o vopsea speciala cateva casete negre, decorate cu bufnite, soricei, papagali si carti. Fiecare avocat spunandu-i artistei care a venit cu ideea cate un obiect definitoriu.

Astfel, cei 300 mp, reprezentand o treime din primul etajul al cladirii Budisteanu Business Center, pe care ii ocupa compania imbina aerul clasic avocatesc cu mici elemente de decor care il intineresc. Pe langa decoratiunile de pe pereti, birourile partenerilor sunt destul de personalizate, cu broscute, serviete pictate cu oi.

Sediul firmei a fost gandit si proiectat astfel incat 7 persoane sa isi poata desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Cladirea este amplasata vizavi de Catedrala Catolica Sf.Iosif, fiind proprietetea Immorom Alpha SRL. In acelasi spatiu activeaza Volksbank Real Estate Services, Noerr si Salans.

"Ne-am relocat la 1 martie 2013. Cladirea, cu functiune de birouri, se afla chiar in centrul orasului, iar spatiul, deja compartimentat, raspunde din punct de vedere functional activitatii de avocatura, suprafata asigurand posibilitatea de crestere numerica a personalului pe intreaga perioada de contract. Singurul dezavantaj ar fi strazile adiacente ale cladirii care sunt inguste, si nu foarte generoase in privinta locurilor de parcare", spun oficialii casei de avocatura.

In sediu exista o sala mare de conferinta si una mai mica. Spatiile de birouri sunt inchise, numara 6 incaperi, cu un total de 10 posturi si posibilitate de suplimentare cu inca 4-5 posturi. Spatiile deschise, cu suprafete optime, cuprind receptia si holul de acces catre birouri.