Contractul cu reteaua de hipermarketuri Cora, care prevede inchirierea a 12.000 de metri patrati din proiect, a fost incheiat in aceasta saptamana, iar dezvoltatorii estimeaza un grad de ocupare de 70% pana la mijlocul verii, avand in vedere contractele semnate pana acum cu retailerii, se arata intr-un comunicat al Benevo. Centrul comercial va fi amplasat in Bucurestii Noi, potrivit Mediafax.

Proiectul a fost anuntat inca din 2010, cand dezvoltatorul spunea ca a incheiat contracte de inchiriere cu Cora si Cinema City, insa de atunci compania nu a mai comunicat nimic legat de aceasta investitie.

"Benevo isi continua cresterea rapida. Prin incheierea de contracte de inchiriere cu chiriasii ancora pentru cele doua proiecte aflate in constructie in Bucuresti, Benevo a adaugat echipei de management si consiliului consultativ cateva nume importante, care vor intari pozitia companiei in extinderea in Kiev si solidificarea pozitiei in Bucuresti. De asemenea, vom lansa in mai un fond de investitii cu un capital de 100 de milione de dolari. In plus, Benevo a incheiat recent si un acord de finantare cu Alpha Bank", a declarat Michael Topolinski, directorul executiv si unul din fondatorii Benevo Capital.