Birourile Magheru One au atras primul chirias: Epstein ocupa 400 mp

Compania Epstein s-a mutat in cladirea de birouri Magheru One din centrul Capitalei, printr-o tranzactie consiliata de The Advisers/Knight Frank.

In luna aprilie Epstein Architecture & Engineering si-a mutat operatiunile in etajul 3 din cladirea nou renovata de pe Magheru. Cladirea a fost inaugurata anul trecut, dupa o investitie de 20 mil. euro a S+B Gruppe. Dezvoltatorul a renovat si transformat fostul bloc interbelic intr-o cladire de birouri cu o suprafata de 4.000 mp.

Epstein ocupa aproximativ 400 mp la etajul al treilea al cladirii de pe bulevardul Magheru.

Infiintata in anul 1921, in Chicago, Epstein este o companie care ofera solutii in arhitectura, design interior, inginerie si constructii, pentru clienti din sectorul comercial, industrial si cel public. Epstein are sediul central in Chicago, un birou regional in New York si birouri internationale in Varsovia, Polonia si in Romania, la Bucuresti. Compania este prezenta in Romania de peste 7 ani, timp in care a dezvoltat proiecte pentru clienti locali si internationali, precum Lufkin Industries, Cameron, Emerson, Star Foods, Petrom sau WDP.

"Suntem o companie de arhitectura care are ca interes pastrarea cladirilor istorice de referinta si dezvoltarea sustenabila, asa incat cladirea de birouri Magheru One se incadreaza foarte bine in cultura noastra” a declarat Randy Tharp, Managing Director, Epstein Architecture & Engineering.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri