Activitatea Skanska in Romania va fi condusa de Marcin Lapinski, care a preluat functia de presedinte al Skanska Property, pozitie ocupata anterior de Andreas Lindelof si de Richard Burleigh, numit presedinte al Skanska Constructii Romania, conform Mediafax.

In calitate de presedinte al Skanska Property Romania, Lapinski va conduce activitatile de dezvoltare comerciala ale grupului pe piata romaneasca. In acelasi timp, Burleigh, in calitate de presedinte al Skanska Constructii Romania, va gestiona operatiunile de constructii ale grupului.

Lapinski lucreaza in grupul Skanska din 2006, unde a detinut pozitii de conducere in cadrul departamentului de inchirieri si ulterior a coordonat operatiunile regionale din Polonia.

Burleigh face parte din echipa Skanska din 1998, iar printre functiile detinute in companie se numara cea de director de proiect si de director al diviziei generale de constructii din Varsovia.

Andreas Lindelof, fostul presedinte al Skanska Romania, a fost numit in functia de director de dezvoltare al operatiunilor Skanska din Marea Britanie, unde se va ocupa de achizitionare de terenuri, dezvoltare, marketing si vanzari. Lindelof a lucrat la Skanska Romania din 2011, iar anul trecut a cumparat un teren de 15.000 de metri patrati in zona Barbu Vacarescu de la omul de afaceri Gabriel Popoviciu, unde a si inceput lucrarile la un parc de afaceri denumit Green Court.

Prima faza a complexului are o suprafata de 19.500 metri patrati si ar trebui finalizata in ultimul trimestru din 2014. In total, complexul va avea 52.000 metri patrati inchiriabili. Complexul este dezvoltat de companie.

Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliara si constructii din lume. Grupul Skanska are 57.000 de angajati in pietele pe care activeaza in Europa, Statele Unite si America Centrala. Skanska a inregistrat in 2012 venituri totale in valoare de 132 miliarde coroane suedeze (peste 15 miliarde de euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Skanska si Topolinski au batut palma pentru un teren in Bucurestii Noi
Setari Cookie-uri