Banca Transilvania a investit 10 mil. euro intr-o cladire de birouri si un centru de date in Cluj

Banca Transilvania (BT) a investit zece milioane de euro pentru constructia unei cladiri de birouri si a unui centru de date in parcul industrial Tetarom I din Cluj, unde vor lucra 350 de de angajati.

"In noua cladire de birouri lucreaza 350 de angajati din diverse departamente ale centralei BT. Constructia cuprinde demisol si cinci etaje. Investitia totala a bancii este de peste zece milioane euro, incluzand partea de constructie, dotari, respectiv echipamentele tehnologice de ultima generatie", se arata intr-un comunicat al bancii, relateaza Mediafax.

Proiectul a fost finalizat conform estimarilor bancii, intr-un an si jumatate, lucrarile fiind incepute la sfarsitul anului 2011.

In cladirea de birouri va fi deschisa o agentie BT pentru companiile care isi desfasoara activitatea in cadrul parcului industrial Tetarom I.
Banca Transilvania are la nivel national peste 6.000 de angajati, o retea formata din 550 de sedii si 1,67 milioane de clienti activi. Printre actionarii BT se numara Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), cu o participatie de 15%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri