Sport Depot deschide primul showroom din Romania, in birourile Global City din Pipera

Zona Pipera devine din ce in ce mai mult o optiune pentru companiile aflate in cautarea unor spatii de birouri, in T2 acoperind peste 30% din activitatea de inchiriere. Astfel, in ultima luna, Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona de nord a Bucurestiului detinut de fondul de investitii Global Finance, a semnat doua noi contracte.

Unul dintre noii clienti ai Global City Business Park este Quintiles, lider la nivel mondial in servicii biofarmaceutice. Compania a ales relocarea birourilor din cadrul altui proiect situat tot in Nordul Bucurestiului, in zona Dimitrie Pompeiu.

Cel de-al doilea nou client Global City Business Park este Sport Depot, ce se numara printre cei mai mari retaileri de articole sportive la nivel regional. Acesta va deschide primul showroom din Romania, la parterul uneia dintre cele doua cladiri din cadrul proiectului.

In total, cele doua companii ocupa un spatiu de circa 1.100 de metri patrati si dispun de mai multe locuri de parcare.

Global City Business Park este proiectul care a reusit sa inchirieze, din ianuarie si pana acum, cea mai mare suprafata din zona Pipera - peste 5.100 de metri patrati. Pe langa Quintiles si Sport Depot, Michelin si Euromaster – ceilalti noi chiriasi din acest an – ocupa 4.000 de metri patrati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri