Zona Pipera devine din ce in ce mai mult o optiune pentru companiile aflate in cautarea unor spatii de birouri, in T2 acoperind peste 30% din activitatea de inchiriere. Astfel, in ultima luna, Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona de nord a Bucurestiului detinut de fondul de investitii Global Finance, a semnat doua noi contracte.
Unul dintre noii clienti ai Global City Business Park este Quintiles, lider la nivel mondial in servicii biofarmaceutice. Compania a ales relocarea birourilor din cadrul altui proiect situat tot in Nordul Bucurestiului, in zona Dimitrie Pompeiu.

Cel de-al doilea nou client Global City Business Park este Sport Depot, ce se numara printre cei mai mari retaileri de articole sportive la nivel regional. Acesta va deschide primul showroom din Romania, la parterul uneia dintre cele doua cladiri din cadrul proiectului.

In total, cele doua companii ocupa un spatiu de circa 1.100 de metri patrati si dispun de mai multe locuri de parcare.

Global City Business Park este proiectul care a reusit sa inchirieze, din ianuarie si pana acum, cea mai mare suprafata din zona Pipera - peste 5.100 de metri patrati. Pe langa Quintiles si Sport Depot, Michelin si Euromaster – ceilalti noi chiriasi din acest an – ocupa 4.000 de metri patrati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri