Siteul de vanzari home&deco homeycomb.ro a inchiriat 900 mp in proiectul de birouri Nord City Tower, a anuntat DTZ Echinox, compania care a intermediat tranzactia.

Proiectul Nord City Tower a fost preluat in 2011 de ING Bank in cadrul procedurii de faliment. Banca a numit compania AIG/Lincoln property manager al cladirii la scurt timp dupa preluare.

Noul chirias din Nord City Tower a dus gradul de ocupare al proiectului la peste 50%, mult peste nivelul de 18% din primul trimestru din 2012.

Cladirea de birouri Nord City Tower a fost finalizata in anul 2007, iar in 2012 si 2013 a fost semnificativ renovata.

Homeycomb este cel de-al patrulea chirias din ultimele 12 luni, dupa Tymbark, TBI Credit si Sodexo, acesta din urma operand cantina cladirii. De peste cinci ani NCT gazduieste sediile Puma si Fokker – care in aceasta perioada s-au si extins – precum si Strabag Water Technolgies care ocupa in continuare suprafata inchiriata initial. In prezent se poarta negocieri avansate pentru suprafete cuprinse intre 250 si 1.500 mp, dispunerea eficienta a cladirii (cu un add-on factor de doar 5,28%), permitand o impartire eficienta a etajelor intre mai multi chiriasi.

Citeste si:
DTZ: Noile livrari de birouri au adus 30.000 angajati in Bucuresti
DTZ Echinox: Cererea si noile...

Mihai Plaesu, business development & commercial director la AIG/Lincoln a declarat ca au oferit noului chirias un scenariu de extindere in trepte.

Nord City Tower are suprafata totala construita de aproximativ 13.000 mp si 9.120 mp de suprafata inchiriabila, din care aproximativ 8.000 mp de spatii de birouri si 1.120 mp spatii de retail.

Homeycomb.ro este un club privat de shopping online din Romania destinat decoratiunilor interioare, designului si modei. Magazinul online ofera reduceri de pana la 70% la produse semnate de designeri binecunoscuti si branduri renumite. Selectia partenerilor Homeycomb include branduri precum Versace, Emporio Armani, Kenzo Casa, Arthur Price, Ballarini, Beverly Hills Polo Club, Pezzani, Berger, Serge Lesage, Diesel, Arte di Murano, Calvin Klein, DKNY, Dunhill, Hugo Boss, Italsofa , Porsche Design.

Citeste si:
DTZ Echinox: 2016 a fost cel mai bun an al pietei imobiliare romanesti
DTZ Echinox: 2016 a fost cel...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
DTZ Echinox: Tranzactiile imobiliare au depasit 850 mil. euro in 2016