In noile birouri, care vor deveni functionale din luna decembrie, vor lucra aproximativ 250 de persoane.

Compania intentioneaza sa atinga un numar de 500 de angajati pana la finalul anului viitor, potrivit lui Gabriel Jurj, head of Delivery Centre la Capgemini Romania. Echipa din Iasi asigura servicii de procurement, incident, problem, change si asset management.

Componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iasi cuprinde patru cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de 28.000 mp inchiriabili. Printre companiile care au deschise sedii la Palas se numara Amazon Romania, Endava, Danieli Engineering, TeamNet International, Synygy, EBS, Centric IT Solutions, Ness Techologies, Raiffeisen Bank, Volksbank, Bentley Systems, AROBS Transilvania Software, Basware, Movial si PwC. Componenta office a ansamblului Palas este inchiriata, in prezent, in proportie de 85%.

Iulius Group detine o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava), ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi si cladirea de birouri clasa A Iulius Business Center, in Cluj-Napoca.