AFI Europe a inaugurat joi centrul comercial AFI Palace Ploiesti, dupa o investitie de peste 50 de milioane de euro si la 16 luni de la demararea lucrarilor.

Proiectul, dezvoltat de AFI Europe, ofera o suprafata totala inchiriabila (GLA) de 33.000 mp, disponibila pe doua nivele. Parterul este rezervat serviciilor si activitatilor de zi cu zi, in timp ce etajul este dedicat modei. Activitatile de divertisment sunt localizate pe ambele etaje ale centrului comercial.

Coridoare largi, un acoperis transparent cu vedere la cer, 100 de branduri si 7.000 mp de spatii de entertainment.

Centrul comercial are ca ancora un hypermarket Cora, care ocupa 13.000 mp.

AFI Palace Ploiesti este inchiriat in proportie de aproape 100% de branduri de fashion precum Koton, H&M, Reserved, Musette, TimeOut, Collins, Nike, Aldo, Otter, Lee Cooper, Il Passo, Jolidon, Massini, Motivi, Jack and Jones, Braiconf, Kenvelo, Cropp Town, Leonardo, House, Carpisa si altele. Intersport, Flanco, EMag, Smyk, Douglas, Sabon, libraria Carturesti, DM, Animax sau Kitchen Shop alaturi toti operatorii de telefonie mobila au de asemenea unitati deschise in mall.

KFC, McDonald’s, Brioche Doree, restaurantul libanez El-Bacha, Pizza Dominium si Pizza Bonita, Thang Long, restaurantul grecesc Spartan sau Food of Persia completeaza mixul de chiriasi.

In ceea ce priveste partea de divertisment si petrecere a timpului liber, AFI Europe a optat pentru acelasi concept implementat si in centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, care include complexul Cinema City dotat cu 6 ecrane, un patinoar interior de 500 mp ce va fi functional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joaca pentru copii in interiorul mallului, arena pentru patinaj (patine sau role), Cinema XD (cinema virtual 6D), o zona cu console Play Station si o selectie variata de jocuri electronice.

Vizitatorii mallului au la dipozitie 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate in parcarea subterana.

Proiectul a fost finantat de Raiffeisen Bank International AG (RBI), ce a asigurat un imprumut de peste 30 de milioane de euro. Constructia proiectului a fost executata de contractorul Danya Cebus Rom.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri