Parcul Privighetorilor cuprinde doua blocuri a cate 5 etaje, totalizand 119 apartamente de 2, 3 si 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 85 si 135 mp si a fost dezvoltat de Cordia in parteneriat cu Futureal si Alpha Bank. In prezent gradul de ocupare al complexului este de 70%.

“In ultimul an am remarcat o crestere a interesului cumparatorilor pentru achizitii in scop investitional, acestia vizand proprietati cu valori cuprinse intre 100.000 si 250.000 de euro. Pozitionarea in mijlocul naturii, combinata cu facilitatile deosebite pe care le ofera, fac din complexul rezidential Parcul Privighetorilor o optiune interesanta, atat pentru cei care intentioneaza sa isi cumpere o locuinta, cat si pentru cei care doresc sa investeasca in achizitia de apartamente, in contextul in care nordul capitalei se afla in topul preferintelor expatilor, iar apartamentele din zona pot fi usor inchiriate acestora. Credem ca experienta noastra pe toate segmentele pietei rezidentiale, cumulata cu un portofoliu vast de clienti si expertiza pe care o avem in administrarea proprietatilor, vor contribui semnificativ la succesul acestui mandat’’, a declarat Mihaela Pana, head of residential department DTZ Echinox.

DTZ Echinox ofera servicii de consultanta imobiliara care includ implementare de strategii de vanzare/inchiriere pentru proprietati rezidentiale premium, precum si asistenta pe parcursul procesului de tranzactionare/inchiriere a proprietatilor. Compania are o experienta neintrerupta pe segmentul rezidential premium de 20 de ani.

Portofoliul de property management al DTZ include de asemenea centrul comercial Cocor, Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iasi, in proprietatea CBRE Global Investors si Uvertura Mall din Botosani aflata in proprietatea Moldova Universal.