Jones Lang LaSalle a lansat recent o noua divizie in cadrul departamentului de birouri, care va fi condusa de Maria Florea, fostul manager al departamentului de birouri al Colliers.

Astfel, Maria Florea devine head of office agency in Jones Lang LaSalle. Marius Scuta va ramane sef al departamentului de birouri si al diviziei de reprezentare exclusiva a chiriasilor din cadrul acestui departament.

Maria este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, detinand specializarea in marketing, cu o experienta de 8 ani in piata imobiliara, avand in portofoliu peste 60 de tranzactii incheiate cu succes, care insumeaza circa 70.000 mp de spatii de birouri. Pe parcursul carierei sale, Maria a fost implicata proactiv in strategiile de management si business development, prin activitati de training ale brokerilor juniori si castigarea a numeroase licitatii si mandate.

Noua divizie sub conducerea Mariei Florea, vine in suportul diviziei de reprezentare exclusiva a chiriasilor (Tenant Representation), prin reprezentarea exclusiva a proprietarilor si a clientilor non-corporate pe partea de chiriasi, si va conferi clientilor acces la o gama larga de servicii de brokeraj si consultanta.

“2014 se anunta a fi un an interesant pentru piata de birouri, in crestere fata de 2013, avand in vedere interesul companiilor de IT, SSC si BPO de a deschide noi operatiuni in Romania, ca destinatie preferata in defavoarea tarilor concurente din zona CEE. Vom asista la dezvoltarea unor noi poluri de birouri, ca parte a provocarii de a echilibra Bucurestiul din punct de vedere urbanistic si al traficului, prin livrarea unor proiecte importante de birouri precum Green Gate, Green Court, City Offices si AFI Parc 2 si 3. Avand in vedere activitatea crescuta a clientilor companiei noastre, managementul local a decis sa dezvolte si mai mult departamentul de birouri, angajand in echipa sa unul din cei mai experimentati manageri din Romania. Cu ocazia numirii Mariei Florea in functia de director al diviziei de Office Agency, Jones Lang LaSalle isi propune sa deserveasca nevoile pietei de birouri pe ambele fronturi, atat al clientilor cat si al proprietarilor”, conchide Marius Scuta.

Citeste si:
Angajatorii se muta in centrul Capitalei pentru a scapa de trafic
Angajatorii se muta in...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Setari Cookie-uri