27 Ianuarie 2014

Cele mai spatioase vile istorice scoase la inchiriat



Cladirile istorice pot pune la dispozitie si suprafete de birouri generoase de peste 1.000, ajungand chiar si la 2.000 mp. WALL-STREET.RO va prezinta cateva dintre cele mai spatioase cladiri istorice aflate pe piata.

Vila Urlateanu

Constructia are o suprafata de aproape 2.000 mp si a apartinut medicului Urlateanu.


Vila Vintila Bratianu

Vila Bratianu este impresionanta, atat prin amplasament, cat si prin spatiul foarte mare pus la dispozitie, un lucru rar intalnit in zona ultracentrala a Capitalei: cladirea are o suprafata de inchiriat de 1.134 mp si o curte libera de 2.000 mp.


Vila Chrissoveloni

Cladirea aflata acum pe ultima suta de metri cu renovarea a intrat acum cativa ani in proces de consolidare si reabilitare. Vila Chrissoveloni din Lipscani are o suprafata de peste 1.000 mp


Vila Colibaseanu

Suprafata totala a corpului principal de cladire are o suprafata utila de 1.300 mp, in plus exista un pod care poate fi amenajat si astfel suprafata poate fi extinsa. Cladirea mai are si o anexa de circa 230 mp utili si o curte de 500 mp.


Vila Radu Arion

Vila are o suprafata construita totala de 2.115 mp, fiind formata din 3 corpuri de cladire: corpul principal- cladire de patrimoniu, 1.111 mp utili, corpul B si corpul C - subsol tehnic, ce poate fi extins prin constructia unui nou imobil.

Terenul are o suprafata de 1.076 mp, amprenta constructiei la sol fiind de 586 mp.




Citeste si