O firma din constructii se plange ca inca nu si-a recuperat banii de la Uvertura Mall, la circa un an de la deschidere

Firma Placari Faine SRL sustine ca are de recuperat 180.000 de lei de la firma Moldova Universal, societate controlata de omul de afaceri Danut Prisecariu, suma care reprezinta contravaloarea unor lucrari efectuate la Uvertura Mall din Botosani, centru comercial deschis in urma cu circa un an.

Compania Placari Faine a depus in vara anului trecut o cerere de deschidere a procedurii de insolventa impotriva Moldova Universal la Tribunalul Iasi, insa ulterior in toamna lui 2013 societatea sibiana a renuntat la aceasta cerere.

Anca Lazar, administratorul Placari Faine a spus pentru wall-street.ro ca societatea pe care o reprezinta are de recuperat 180.000 lei, iar renuntarea la procesul de insolventa a venit ca urmare a primirii unor “instrumente bancare” din partea debitorului. Potrivit unei informari a companiei recent le-a fost refuzata plata acestor instrumente bancare, iar oficialii Placari Faine spun ca le este clara intentia de neplata.

Danut Prisecariu declara in vara, dupa inregistrarea cererii de insolventa din partea Placari Faine, pentru ziaruldeiasi.ro ca “unele firme au probleme financiare, asa ca forteaza mana, crezand ca asa vor rezolva problemele”.

Citeste si:
Traieste in Canada, face imobiliare in Botosani: cum arata si pe ce...
Traieste in Canada, face...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri