Birourile The Office din Cluj, gata in aprilie: un an de constructie in imagini si cifre

Prima faza a proiectului de birouri The Office din Cluj, dezvoltat de fondul de investitii NEPI si omul de afaceri Ovidiu Sandor, va fi livrata in aprilie 2014, dupa circa 14 luni de constructie.

Pana in prezent gradul de ocupare al primei cladiri din proiect este de 40%, printre chiriasi fiind Three Pillar, Deloitte si Lunchbox, insa pana la finalizarea cladirii oficialii estimeaza ca gradul de ocupare va fi de 75%.

Prima faza a proiectului de birouri din Cluj are o suprafata de circa 20.000 mp si presupune o investitie de 25 mil. euro, constructia fiind demarata in februarie anul trecut.

The Office din Cluj

In total proiectul de birouri din Cluj va avea la finalizare o suprafata totala inchiriabila de 54.000 mp. Proiectul The Office va fi livrat in intregime pana in 2016 si va avea o certificare BREEAM de cladire verde.

Citeste si:
TOP: proiecte imobiliare care au schimbat fata Clujului
TOP proiecte imobiliare care...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Complexul de birouri este construit in centrul orasului Cluj-Napoca, pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Somesul de pe Bulevardul 21 Decembrie.

The Office Cluj

New Europe Property Investments plc este un fond de investitii avand ca si scop achizitia si/sau dezvoltarea de cladiri de birouri, centre comerciale si proprietati industriale, in principal in Romania.

Ovidiu Sandor este un antreprenor din Timisoara, cunoscut la nivel national in special pentru dezvoltarea proiectului City Business Centre Timisoara, cel mai mare complex de birouri de clasa A din afara Bucurestiului. Ansamblul este situat in zona centrala a orasului si, odata finalizat, va include 5 corpuri cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili. Printre chiriasii City Business Centre Timisoara se numara Alcatel-Lucent, Microsoft, Autoliv, Wipro Technologies, EBS, Three Pillar, Raiffeisen Bank sau BCR.

Citeste si:
Conflict între AFI și NEPI: vânzarea clădirilor de birouri din...
Conflict în tranzacția cu...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri