Prima faza a proiectului de birouri The Office din Cluj, dezvoltat de fondul de investitii NEPI si omul de afaceri Ovidiu Sandor, va fi livrata in aprilie 2014, dupa circa 14 luni de constructie.

Pana in prezent gradul de ocupare al primei cladiri din proiect este de 40%, printre chiriasi fiind Three Pillar, Deloitte si Lunchbox, insa pana la finalizarea cladirii oficialii estimeaza ca gradul de ocupare va fi de 75%.

Prima faza a proiectului de birouri din Cluj are o suprafata de circa 20.000 mp si presupune o investitie de 25 mil. euro, constructia fiind demarata in februarie anul trecut.

The Office din Cluj

In total proiectul de birouri din Cluj va avea la finalizare o suprafata totala inchiriabila de 54.000 mp. Proiectul The Office va fi livrat in intregime pana in 2016 si va avea o certificare BREEAM de cladire verde.

Complexul de birouri este construit in centrul orasului Cluj-Napoca, pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Somesul de pe Bulevardul 21 Decembrie.

The Office Cluj

New Europe Property Investments plc este un fond de investitii avand ca si scop achizitia si/sau dezvoltarea de cladiri de birouri, centre comerciale si proprietati industriale, in principal in Romania.

Ovidiu Sandor este un antreprenor din Timisoara, cunoscut la nivel national in special pentru dezvoltarea proiectului City Business Centre Timisoara, cel mai mare complex de birouri de clasa A din afara Bucurestiului. Ansamblul este situat in zona centrala a orasului si, odata finalizat, va include 5 corpuri cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili. Printre chiriasii City Business Centre Timisoara se numara Alcatel-Lucent, Microsoft, Autoliv, Wipro Technologies, EBS, Three Pillar, Raiffeisen Bank sau BCR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri