Terenul pe care americanul Jonathan Mann ar fi urmat sa ridice 10.000 de apartamente in Brasov este scos la vanzare de lichidatorul judiciar, RVA Insolvency, pentru 17,4 mil. euro, fara TVA, dupa ce compania prin care ar fi urmat sa se dezvolte proiectul a intrat in faliment.

Ca urmare a intrarii in faliment a firmei BJJ Proiecte Imobiliare, companie controlata de omul de afaceri Jonathan Mann, lichidatorul judiciar a scos la vanzare terenul de circa 10 hectare pe care compania il detine in Brasov.

Licitatiile pentru terenul din Brasov vor incepe din 19 martie. Compania a achizitionat in 2007 terenul fostei fabrici Prefa Brasov pentru 50 mil. euro de la omul de afaceri Ioan Neculaie.

Compania care ar fi urmat sa dezvolte locuinte in Brasov nu este singura societate la care Mann este actionar si are probleme de lichiditati, in insolventa aflandu-se si Compania Universul SRL, care detine Palatul Universul, dar si firma Universul Chitila Development, prin care se dorea constructia unui cartier imobiliar in Chitila.

Citeste si:
Plan imobiliar de miliarde, spulberat: Proprietarul tipografiei...
Plan imobiliar de miliarde,...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si