2 Mai 2014

Ce cladiri de birouri vor fi gata pana la finalul anului in Bucuresti



Pana la finalul anului urmeaza sa se livreze peste 100.000 mp de birouri in Capitala. WALL-STREET.RO va prezinta ce proiecte mari sunt incluse in calendarul livrarilor din Bucuresti pana la finalul anului.

Green Gate

Cladirea de birouri Green Gate va avea o suprafata de circa 30.000 mp inchiriabili, fiind dezvoltata de cehii de la S Group printr-o investitie de 55 mil. euro, Constructia a fost livrata in aprilie, in mai urmand sa aiba loc si inaugurarea oficiala. TeamNet este principalul chirias al proiectului. Gradul de ocupare al proiectului este de circa 65% in prezent.

Cladirea de birouri va fi una „verde” si va cuprinde, printre altele, si o noutate pentru piata de office din Romania, o gradina verticala. Cladirea va avea de asemenea o fatada care reflecta caldura.


AFI Business Park, fazele II si III

Intreaga cladire AFI Park 2 esti inchiriata companiei Electronic Arts. Cladirea are 12.250 metri patrati inchiriabili. AFI Europe urmeaza sa finalizeze la finalul anului, in decembrie si AFI Park 3, cladire deja pre-inchiriata in proportie de 40% companiei de IT Endava Romania, detinuta de investitori britanici.


Green Court Bucharest

Green Court Bucharest, primul proiect de birouri dezvoltat de catre Skanska in Romania, va fi finalizat in trei faze, iar prima cladire (19.500 mp inchiriabili) va fi livrata in octombrie 2014. Cladirea are 12 etaje, 3 nivele de parcare subterane cu 280 locuri si ofera facilitati precum: parcare si facilitati pentru biciclisti (vestiare si dusuri), curte interioara cu Wi-Fi.

Primul chirias din proiect este Schneider Electric. Surse din piata spun insa ca Orange este in discutii cu Skanska pentru inchirierea unui spatiu de birouri in GreenCourt


City Offices

Anul acesta ar urma sa fie inaugurata si transformarea mallului City Mall in proiect de birouri, o investitie pentru care fondul de investitii Globalworth, controlat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, proprietarul cladirii, a luat un imprumut de 17 mil. euro de la Bancpost.

Proiectul denumit City Offices va cuprinde circa 20.000 mp de birouri.




Citeste si