Cum merg vanzarile in Citadella Titan dupa intrarea in insolventa: 25 de apartamente in 3 luni

Proiectul rezidential Citadella Titan, aflat in insolventa, a vandut in perioada martie-iunie, 25 de unitati locative in valoare totala de 1,3 mil. euro, a anuntat compania Premier Estate, agentul de vanzari al proiectului incepand cu luna martie.

Citadella Titan a intrat in insolventa in 2012. Proiectul rezidential a fost scos din nou pe piata anul acesta, dupa ce initial s-a incercat vanzarea integrala. Din martie, momentul in care Citadella Titan a fost din nou pus pe piata, pana la inceputul lunii iunie 25 de apartamente au fost vandute si alte 4 au fost inchiriate.

Din totalul de 224 de apartamente din Citadella Titan, mai sunt disponibile 167, distribuite astfel: 29 de garsoniere, 81 de apartamente cu 2 camere si 57 cu 3 camere. Pentru garsoniere, preturile pornesc de la 35.000 de euro plus TVA, pentru cele de doua camere, preturile pornesc de la 49.000 de euro plus TVA, iar pentru cele cu trei camere, preturile pornesc de 65.000 de euro plus TVA.

Citadella Titan a fost finalizat in doua etape. In octombrie 2009 s-au incheiat lucrarile la prima cladire, in timp ce cu patru luni mai tarziu, in februarie 2010 s-au finalizat si lucrarile la cea de-a doua cladire. Fiind declarat in insolventa, ansamblul Citadella Titan a intrat in luna februarie a anului trecut sub administrarea judiciara a Euro Insol, firma specializata in reorganizare judiciara.

Premier Estate este o companie de consultanta si vanzari asistate specializata in imobiliare cu o vechime de 6 ani pe piata. In portofoliul sau se afla mai multe ansambluri rezidentiale precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Circului ParkTower si Verdi Park Residence. Premier Estate si-a marit recent portofoliul prin preluarea vanzarilor in ansamblurile Doamna Ghica Plaza si Green Vista Residence.

Citeste si:
Premier Estate a vandut toate apartamentele din Citadella Titan
Premier Estate Management a...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri