Acasa la Imobiliare.ro: cum arata noul sediu al celui mai mare portal imobiliar de pe piata

Adrian Erimescu, director general Imobiliare.ro, ne-a facut un scurt tur prin sediul celui mai mare portal imobiliar din Romania. Amenajat ca o casa primitoare, sediul companiei este un spatiu cald in care lucreaza 43 din cei 52 de angajati ai Imobiliare.ro.

Amplasat intr-o vila de 460 mp, biroul companiei este pozitionat central si permite cresterea echipei in urmatorii 2-3 ani. Angajatii companiei au la dispozitie si o curte de circa 150 mp, cu un foisor amenajat pentru colegii fumatori, prevazut si cu wi-fi si prize.
imobiliare.ro

In sediul din Timisoara lucreaza 43 din cei 52 de angajati ai Imobiliare.ro, restul fiind localizati in Bucuresti. "Practic, in sediul din Timisoara, sunt concentrate functiile de customer care, marketing, administrativ, dezvoltare (programatori), cea mai mare parte din product manageri (exceptie segmentele spatii comerciale, AVM si banci) si o parte din forta de vanzari”, a explicat Adrian Erimescu.

Imobiliare.ro

Mutarea sediului companiei a fost determinata in principal de cresterea echipei companiei. „Am pregatit mutarea in timpul verii anului trecut. Am cautat un spatiu situat central care sa asigure necesarul de crestere/extindere a echipei pentru urmatorii 2-3 ani”, a explicat Erimescu.

Citeste si:
Apartamentele din Capitală se vând de 2,5 ori mai rapid decât în Cluj
Perioada de vânzare a...

Avantajele noului sediu sunt, potrivit lui Erimescu, faptul ca imobilul este amplasat intr-o pozitie centrala, cu multe posibilitati de a lua pranzul la distanta mica, situandu-se in acelasi timp pe o artera secumdara-ferita de aglomeratie si trafic intens. Un alt avantaj a fost faptul ca spatiul a putut fi personalizat de companie, care a lucrat cu Ezzo Design pentru concept. "Credem foarte mult in spiritul antreprenorial si din acest punct de vedere, o vila independenta credem ca asigura mai bine mentinerea acestui spirit”, a mai declarat Erimescu, care a adaugat la avantaje si intimitate, dar si costurile cu chiria si intretinerea.

imobiliare.ro

In ceea ce priveste amenajarea, Imobiliare.ro a dorit ca intreg conceptul sa fie centrat pe ideea de „acasa”. „Suntem principalul site de imobiliare din Romania, site-ul unde romanii isi aleg locul caruia sa-i spuna acasa. Acasa e conceptul care a stat la baza amenajarii. Am vrut un spatiu cochet, familiar, primitor. Acest lucru se vede cel mai bine in principala sala de sedinta, amenajata sub forma unui living. Are o suprafata de 60 mp si pot fi tinute simultan 3 sedinte. Obiectivul principal este acela de a ne scoate din ritm, a stimula creativitatea”, a explicat Adrian Erimescu.

In sediul Imobiliare.ro sunt doua sali de sedinte, iar spatiul include si o sala de mese care poate fi folosita pentru evenimente interne fiind dotata cu sistem video si audio.

Citeste si:
Al doilea trimestru din 2018 aduce un recul al vanzarilor de locuinte
Imobiliare.ro: Apetitul...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri