10 Noiembrie 2014

Cele mai frumoase birouri amenajate in ultimele 12 luni



Spatii de relaxare, lumina naturala si surprize la tot pasul: cum arata cele mai frumoase amenajari de birouri din ultimele 12 luni.

Teamnet

Sediul companiei Teamnet, firma care s-a mutat in acest an in birourile Green Gate, iti da sentimentul unui micro-oras, la intrare vezi indicatoare care te indruma, o data intrat te poti delecta cat astepti cu opere de arta ale unor tineri artisti, in fata ai un sir tentant de canapele care se intind de-a lungul culoarelor, iar daca esti atent zaresti in stanga o sala de mese care ti se va parea surprinzator de cunoscuta, fiind o replica a unui restaurant din centrul istoric. O data ajuns in spatiile de lucru, observi ca si acolo angajatii se pot "teleporta" intr-o sufragerie confortabila, parca scoasa din revistele de amenajari interiore atunci cand simt nevoia unei pauze.


Sediul HBO

HBO Romania s-a mutat in casa noua in luna iunie a acestui an, dupa 8 ani petrecuti in cladirea de birouri Cascade Euro Tower. Noul birou al companiei, din cladirea Premium Point, este mai spatios, extrem de luminos si "transparent". Noul spatiu are suprafata de peste 600 mp, cu circa 200 mp mai mare decat fostul sediu, si este compartimentat in 13 birouri si doua sali de sedinta, o sala mare si una mai mica care serveste atat pentru discutii, cat si pentru relaxare. De asemenea, in spatiu este amenajata si o bucatarie, care rivalizeaza cu localurile boeme din centrul istoric si care are o capacitate dubla fata cea din vechiul sediu.


Noul sediu Siemens

Sediul central al Siemens din Bucuresti este un spatiu energizant, in care daca ai nevoie de un moment de liniste poti alege sa te joci, te poti destinde pe scaunul de masaj sau poti pur si simplu sa te retragi cu un coleg la o cafea in unul dintre locurile amenajate pentru relaxare. Spatiul este gandit astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor de interactiune, dar in acelasi timp sa ofere si spatii linistite in care angajatii sa se poata concentra.


Extinderea Zitec

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inaugurat recent noul spatiu de birouri contractat in cladirea Phoenix Tower din Bucuresti, ajungand in prezent la un spatiu total de peste 1.700 mp, in care vor lucra peste 150 de angajati pana la sfarsitul acestui an.


Sediu SoftVision

Cu o atmosfera calda, lumina naturala din belsug si o imbinare perfecta intre liniile clasice si elementele cu accente high-tech, primul birou al SoftVision acomodeaza in prezent circa 100 de persoane. Biroul companiei este un curcubeu de experiente, iar fiecare incapere iti ofera un usor sentiment de confort. „Am incercat, cu ajutorul unui arhitect, sa pastram liniile clasice ale cladirii istorice si, in acelasi timp, sa creem un spatiu modern cu accente high-tech potrivite domeniului nostru de activitate”, a explicat George Stan, directorul general SoftVision.


Sediul Noblesse

Cladirea istorica de pe strada Sfintilor nr. 7, imobil aflat in proprietatea Group Noblesse, a trecut in ultimul an printr-un amblu proces de consolidare si reabilitare. In acest imobil cu o arhitectura impresionanta, care este considerat unul dintre primele exemple de arhitectura eclectica din Bucuresti, va fi in curand inaugurat oficial al doilea showroom Galeriile Noblesse din Bucuresti si tot aici, intr-un spatiu de 300 de mp, compania si-a amenajat si propriul sediu. Compania a reusit sa transforme un subsol aflat intr-o stare avansata de degradare intr-un birou modern cu accente industriale.




Citeste si