River Plaza Mall din Ramnicu Valcea, centru comercial detinut de Sonae Sierra, va avea un mix de chiriasi reinnoit, semnand contracte cu 8 noi retaileri.

Astfel, 8 noi magazine se vor deschide in centrul comercial River Plaza, care ajunge astfel la un grad de ocupare de 85%. River Plaza Mall a inregistrat de la inceputul anului pana in septembrie o crestere de 5,5% a vanzarilor si un plus de 3% al numarului de vizite, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Printre noile magazine deschise se numara Adidas, Intersport, CCC (deschis in septembrie-n.r.), Claire's si Oni’s Accesories (deschis in octombrie-n.r.). In plus, zona de restaurante va avea, de asemenea, o noua unitate prin deschiderea La Cucina di Mary, in timp ce zona de divertisment, imbunatatita odata cu deschiderea din acest an a Line Cinema, va fi consolidata in timpul iernii cu patinoarul Tao Ice Land.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri