Mango a inchiriat 800 mp in centrul comercial Cocor din centrul Bucurestiului, tranzactie intermediata de DTZ Echinox. Magazinul Mango va fi deschis anul viitor.

Retailerul spaniol Mango va deschide anul viitor in Cocor, iar noul magazin va incorpora cel mai recent concept Mango la nivel global. Magazinul va ocupa cate 400 mp in parterul si etajul 1 al centrului comercial Cocor si va oferi produse de moda pentru toate categoriile, inclusiv pentru barbati si copii.

Deschiderea Mango face parte din strategia administratiei Cocor de a pozitiona centrul comercial ca o destinatie de fashion. In 2012 DTZ Echinox a asistat Cocor si pentru semnarea contractului de inchiriere cu brand-ul italian Terranova, care a deschis aici magazinul „flagship” al retelei in Romania. Deschiderea magazinului Mango va completa mix-ul de retail de moda de la Cocor, care include pe langa Terranova retaileri precum Steilmann, Yokko, PNK Casual sau Guara, dar si Galeria Designerilor Romani, unul dintre punctele diferentiatoare ale centrului comercial din centrul Capitalei.

Oficialii centrului comercial spun ca sunt discutii si cu alti retaileri importanti. “Prin prezenta noului concept Mango ne propunem sa readucem COCOR pe lista destinatiilor din capitala pentru consumatorul de fashion. In contextul pietei actuale, avand in vedere discutiile pe care le avem si cu alti retaileri importanti din piata, consideram ca centrul comercial Cocor are toate premisele sa cunoasca o dezvoltare solida si sa isi atinga potentialul maxim in urmatorii ani”, a declarat Florea Popescu, presedinte C.A. Cocor S.A.

Printre cele mai importante centre comerciale din Bucuresti se numara AFI Palace, Baneasa Shopping City, Promenada Floreasca, Sun Plaza si Unirea Shopping Center.

La 1 Decembrie 2013 DTZ Echinox a fost desemnata de catre S.C. Cocor S.A. sa preia serviciile de property management pentru centrul comercial. DTZ Echinox a primit un mandat extins care include pe langa administrarea centrului comercial si servicii de consultanta strategica privind repozitionarea si inchirierea.

DTZ administreaza Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iasi, in proprietatea CBRE Global Investors, un proiect rezidential in zona de nord a capitalei: complexul Parcul Privighetorilor si unul de office: spatiul de birouri Kellogg’s din Floreasca Park (2.500 mp).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri