Mallul Central Plaza din Bacau, inaugurat in 2009, a fost scos la vanzare pe platforma de anunturi olx.ro, la un pret de 4,6 milioane euro, negociabil.

central plaza mallMallul Central Plaza din Bacau, care are printre chiriasi Carrefour Market, a fost inaugurat in 2009 si este amplasat in centrul orasului. Dezvoltatorul mallului este Ciprian Savin, proprietarul companiei Cip-Savin Srl, iar investitia s-a ridicat la 8 mil. euro, potrivit informatiilor publicate in presa la data inaugurarii. Compania Cip-Savin SRL a dat faliment insa, iar in 2013 lichidatorul judiciar a anuntat ca mallul evaluat la 27,1 mil. lei fara TVA a fost adjudecat la licitatie, fara a face insa public numele noului proprietar, care acum a scos la vanzare imobilul.

Mallul este in prezent scos la vanzare prin Eurobank Property Services. Imobilul este la categoria imobile ale Grupului pe site-ul Eurobank Property Services. Eurobank Property Services ofera servicii imobiliare in special pentru Bancpost, dar si pentru clienti externi. Bancpost este membra a grupului Eurobank.

Pe langa Carrefour, pe lista de chiriasi a Central Plaza se numara si Catena si Mondex. Competitia in Bacau este insa destul de mare, printre proiecte importante de retail numarandu-se si mallul Arena Mall si parcul de retail European Retail Park. Stocul de spatii comerciale moderne din Bacau se ridica la peste 82.000 mp, potrivit unei analize recente a DTZ Echinox. Astfel, potrivit datelor furnizate in vara lui 2014 de DTZ Echinox, in Bacau exista 570 mp de spatii de retail moderne la mia de locuitori, ceea ce face ca orasul sa fie unul dintre cele mai aglomerate din Romania ca suprafata de spatii de retail.

Potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara DTZ, furnizate in vara lui 2014, salariul mediu net in Bacau este de 311 euro si rata somajului se ridica la 6,5%. In oras chiria medie pentru un spatiu comercial este de 18 euro/mp/luna.

Citeste si:
Cum devii proprietarul unei case eficiente energetic, in 2 etape
Cum devii proprietarul unei...

anunt vanzare central plaza bacau

Suprafata centrului comercial potrivit anuntului de pe olx.ro este de peste 9.000 mp, iar anuntul de pe olx a fost postat pe 14 ianuarie. Centrul comercial din Bacau nu este singurul proiect imobiliar scos la vanzare pe platforma de anunturi. Printre proprietatile promovate de agentiile imobiliare si pe platforma de anuntuti se numara cladirea de birouri din zona Nerva Traian a lui Dan Adamescu, scoasa la vanzare pentru 10 mil. euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Unul dintre cele mai mari combinate comuniste, vandut pe OLX