Evolutia tehnologica isi face loc si in domeniul constructiilor, astfel ca utilizarea betonului in constructii devine tot mai populara. Este si cazul noii solutii a betonului din polistiren care ofera posibilitatea beneficiarului inclusiv sa il gaureasca sau sa il taie in diferite forme, fara ca vreo anumita bucata din blocul de material de constructii sa se fisureze.

Polystyrolbeton (PSC), asa cum este denumit, poate capata forme variate, in functie de nevoia beneficiarului si este foarte usor de montat si ofera posibilitatea constructorului sa ridice structura unei cladiri intr-un timp mult mai scurt.

Citeste si:

Interesant este faptul ca solutia de constructii ofera posibilitatea peretilor de a “respira”, pastrand cea mai mare parte din capacitatile de izolare a temperaturii si a zgomotului. In plus, desi rezista inclusiv la caderea de la o inaltime considerabila fara sa isi schimbe forma, poate fi foarte usor gaurit pentru a permite cablurilor de electricitate sau de Internet ori a altor conexiuni sa fie mai usor aduse spre interiorul locuintei.

Un alt avantaj al utilizarii polystyrolbetonului (PSC) este ca ofera timpi de executie de pana la 10 ori mai buni fata de solutiile obisnuite, asa cum este cazul caramizii sau a betonului celular autoclavizat (BCA).

say goodbye to concrete!!

Posted by The Car Bible on Monday, January 4, 2016

Sursa foto: psb-bg.com