Construirea, amenajarea sau renovarea unei case presupune un efort financiar si timp pierdut. Insa, Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro va poate ajuta sa economisiti bani si timp in toate demersurile constructive.

Reporter: Cum reusiti sa vindeti atat de ieftin produse care au preturi mari in depozite si magazinele de specialitate?

Reprezentant Vindem-Ieftin.ro: E simplu. Activam online cu livrare directa de la producatori sau importatori, fara cheltuieli de transport, depozitare si manipulare. Noi trecem peste aceste etape care presupun costuri si care se reflecta in pretul de raft achitat de client.

Reporter: Dar reusiti sa va scoateti cheltuielile cu un adaos atat de mic, de 4%-5%?

Reprezentant Vindem-Ieftin.ro: Reusim datorita volumului mare de comenzi si a necesarelor cat mai complete, livrate in sistem (caramida+fier; termosistem; sistem de rigips; instalatii+ termice s.a.m.d.). Astfel, clientul isi cumpara produse din acelasi loc si este multumit ca face economii de 10000-15000 lei pentru cumparaturi la o casa.
Pentru acest mod de lucru, organizat, transparent si economic, am primit laude si recomandari si, din acest motiv, punem accent si mare pret pe multumirea clientului si gasirea unei solutii eficiente si economice pentru acesta.

Reporter: Totusi cum faceti fata marilor jucatori din domeniu?

Reprezentant Vindem-Ieftin.ro: Ce facem noi: oferte reale. Sfatuim clientii sa ne trimita necesarul complet de materiale. Dupa ce calculam necesarul de produse atunci se vede diferenta si, in fond, se poate face o comparatie intre oferte.

De exemplu, in cazul depozitelor sau diferitelor magazine de specialitate exista o promotie la placa de gips-carton sau tigla metalica, insa preturile la accesorii ajung sa fie foarte mari, ceea ce rezulta un pret mai mare pentru necesarul clientului. Astfel, se obtine la total oferta o valoare mult mai mare.
In cazul depozitelor sau diferitelor magazine: promotie la placa de gips-carton sau tigla metalica, dar la accesorii preturile sunt foarte mari. Astfel, se obtine la total oferta o valoare mult mai mare. Daca esti magazin sau depozit cheltuielile sunt foarte mari si este normal ca aceste cheltuieli sa se reflecte in pretul final.

Planul nostru este sa furnizam la preturi mici produse uzuale, de nisa sau pe comanda speciala tuturor categoriilor de clienti. Acest lucru este posibil prin multitudinea de furnizori, parteneri si colaboratori care sunt sub acelasi acoperis al Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro.

Conceptul este gandit pentru a fi usor de inteles si pentru a diminua efortul depus in achizitionarea diferitelor materiale de constructii si finisaje.

Consultantii Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro sunt pregatiti sa ofere rapid si corect informatia si, din acest motiv, pentru a veni si mai aproape de beneficiari am creat pe siteul nostru www.vindem-ieftin.ro banere cu ofertele noastre speciale, o zona ampla de contact, un chat, un blog unde se pot gasi diferite articole despre produse si informari.

Pe site sunt indicate la fiecare produs detalii iar o echipa tehnica specializata va ofera asistenta pentru fiecare proiect in parte.

Pentru a beneficia de pretul cel mai mic la materiale de constructii si finisaje, vizitati site-ul vindem-ieftin.ro si diviziile noastre: www.diviziadefier.ro si www.diviziadeacoperisuri.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri