Arabesque, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in comercializarea de materiale de constructii la nivel local, va deschide pe 24 martie, la Pitesti, cel mai mare magazin Arabesque orientat catre clientii persoane fizice, cu o suprafata totala de 9,000 mp.

Investitia va crea peste 100 de noi locuri de munca, iar investitia necesara deschiderii viitorului spatiu comercial s-a ridicat la aproximativ 10 milioane de euro.

Magazinul Arabesque este situat pe str. Craiovei nr 160 din Pitesti. Arabesque pune la dispozitia tuturor celor care construiesc sau reamenajeaza materiale de constructii, finisaje, instalatii, electrice, gresie, faianta, parchet, scule sau unelte in stocuri aproape nelimitate.

Clientii vor putea alege din peste 25.000 de produse si vor beneficia de transport gratuit al marfii atat in Pitesti cat si in localitatile limitrofe.

Arabesque Pitesti este cel de-al 19 -lea magazin din reteaua de centre comerciale si depozite din Romania.

Fondata in 1994, in Galati, Arabesque este una dintre putinele companii romanesti care si-a extins afacerile si peste granite, dezvoltand centre comerciale in Ucraina, Bulgaria si Republica Moldova.

Retail jobs

Conform datelor publicate la Ministerul de Finante, afacerile Arabesque s-au situat in anul 2014 la 337 milioane de euro si un profit de 10 milioane de euro. Compania din Galati, patronata de catre familia Rapotan, avea la finele anului 2014, circa 2.500 de angajati.

Piata locala de bricolaj, estimata la o valoare de 2 – 2,5 miliarde de euro, este dominata in prezent de catre compania Dedeman, un segment de business pe care mai sunt active nume precum Praktiker, Leroy Merlin, Kingfisher, Hornbach sau Ambient, companie care insa si-a anuntat intrarea in insolventa la finalul anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri