Cea mai activa zona din Bucuresti pe dezvoltari imobiliare va fi in 2017-2018 cea din centru-vest, respectiv Cotroceni pana la podul Basarab, apreciaza Horatiu Florescu, presedinte si CEO al Knight Frank, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara de pe piata locala.

"In 2017-2018 zona care va conduce detasat ca dezvoltare va fi centru-vest, zona Cotroceni, pana in podul Basarab", a spus Horatiu Florescu.

El a adaugat ca tot mai multe companii cauta sa inchirieze spatii de birouri in centrul Bucurestiului, in CBD – Central Business District, motiv pentru care piata ar putea majora preturile in aceasta zona.

"In zona centrala vom vedea o crestere a chiriilor. Pana acum, cea mai mare chirie era de 18 – 18,5 euro metrul patrat, iar acum vom avea surpriza sa vedem ca se va depasi acest nivel si se va duce la peste 20 de euro. Sunt multi chiriasi care vor sa stea in centru, iar pentru o companie care vrea pana in 1.000 mp de birouri, inseamna 2.000 de euro pe luna diferenta, adica rata la o masina", a mai spus Florescu.

Citeste si:
Hostiuc, Apa Nova: Rezolvam o interventie intre 60 de minute si 48 ore
Hostiuc, Apa Nova: Rezolvam o...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Imobiliare, bursa, bitcoin sau aur? Care a fost investitia anului 2019