Se spune ca sediul companiei in care iti desfasori activitatea este cartea de vizita in relatia cu orice partener, dar cand treci pragul birourilor Forte Partners, unul dintre cei mai tineri dezvoltatori de proiecte imobiliare la nivel local, ai impresia ca ai pasit intr-un catalog virtual de arhitectura si design interior.

Forte Partners este o companie detinuta de catre mai multi antreprenori si investitori imobiliari, luand nastere in anul 2014, moment in care a fost necesara si identificarea unui spatiu care sa se plieze pe nevoile acestora, dezvoltatorul fiind in acest moment implicat intr-o serie de proiecte de anvergura la nivel local.

Spre deosebire de majoritatea birourilor din Capitala, sediul Forte Partners nu a fost amenajat intr-un open space. Cei aproape 1.000 mp in care dezvoltatorul isi desfasoara activitatea au fost grupati intr-o receptie impresionata, doua sali de meeting si birouri private spatioase, in care fiecare exprima personalitatea ocupatilor sai.

Cladirea in care isi desfasoara activitatea Forte Partners se afla in zona Floreasca, in imediata vecinatate a proiectului comercial Promenada Mall, aceasta remarcandu-se printr-o arhitectura atipica, inspirata de elemente ale Renasterii Florentine.

Cladirea cu suprafete mari, vitrate, ofera o privileste impresionanta asupra zonei de Nord a Bucurestiului, fiind in afara aglomeratiei din zona Barbu Vacarescu – Pipera. Dezavantajul ar fi distanta un pic mai mare pana la statia de metrou - circa 10 minute de mers pe jos.

Am avut curiozitatea sa aflu ce urmareste un dezvoltator de birouri la spatiul in care lucreaza si cum vede acesta o cladire de birouri ideala, asta si in conditiile in care in prezent Forte Partners este in plin proces de constructie a doua proiecte importante de birouri – proiectul Tunari 60 (8.000 mp) si proiectul The Bridge de langa Carrefour Orhideea si Regie, in zona pasajului Basarab.

„O cladire de birouri ideala este rezultatul unei bune colaborari intre dezvoltator si chiriasii sai, pentru a oferi angajatilor un mediu de lucru ideal. Consideram ca un sediu amenajat 100% in consideratia chiriasilor, este cel mai bun instrument pe care o companie il poate folosi pentru retentia angajatilor sai”, a declarat Geo Margescu, managing partner al Forte Partners.
In prezent, in sediul Forte Partners, care ocupa etajul 6 al proiectului, lucreaza 30 de angajati.

La parterul cladirii de birouri functioneaza o cafenea si un retaurant. In plus, la cateva minute de mers pe jos este mall-ul Promeanada, cu numeroase magazine, sala de sport, cafenele si restaurante. In birourile dezvoltatorului se afla doua sali de meeting, insa birourile private ale partenerilor sunt spatioase si amenajate in asa fel incat sa acomodeze si intalniri private.
In ceea ce priveste spatiul de luat masa, sediul Forte Partners ofera si o bucatarie complet mobilata si utilata, iar angajatii opteaza pentru ambele solutii – comanda mancare la birou sau ies pentru un pranz de afaceri in zona.

Forte Partners va deschide in luna septembrie a acestui an proiectul de birouri Stefan cel Mare Building, care va oferi o suprafata totala inchiriabila de 8.000 mp.

Pana in prezent, Forte Partners a reusit sa dezvolte si sa vanda doua proiecte de birouri importante in doua puncte cheie ale orasului – HQ Victoriei (Piata Victoriei) si Nova Building (zona Barbu Vacarescu – Floreasca).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri