Dedeman deschide la finalul lunii iulie al 43-lea magazin al retelei in Satu Mare, in urma unei investitii de 11 mil. euro

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in comercializarea de materiale de constructii si amenajari interioare din Romania, va deschide vineri, 29 iulie, magazinul din Satu Mare, ajungand astfel la o retea de 43 de unitati la nivel national.

Investitia in deschiderea noului magazin din nord-vestul tarii s-a ridicat la circa 11 milioane de euro, fiind create peste 160 de locuri noi de munca.

Magazinul din Satu Mare se intinde pe o suprafata de peste 12.700 de mp, incluzand o sera dedicata plantelor si produselor pentru gradina, de circa 2.000 mp.

“Strategia pentru acest an este reprezentata de consolidarea prezentei noastre in partea de nord-vest a tarii, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezinta un prim pas in indeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Dragos Paval, presedinte al Dedeman.

Prin inaugurarea magazinului din Satu Mare compania Dedeman continua procesul de expansiune ce vizeaza atingerea unui numar de 50 de magazine la nivel national.

Citeste si:
Proprietarii Dedeman achiziționează 5% dintr-o companie românească...
Proprietarii Dedeman...

Urmatorul pas in aceasta directie este deschiderea magazinului din Oradea, care va avea loc tot in vara acestui an.

Dedeman, companie detinuta de catre fratii Dragos si Adrian Paval, dispune in prezent de 43 de magazine, cu peste 45.000 de repere la raft si peste 8.300 de angajati.

Piata locala de bricolaj a trecut in ultimii doi ani prin ample schimbari, principalii actori implicati in consolidarea unui segment de piata estimat la o valoare de peste 2 miliarde de euro fiind Praktiker, Kingfisher, Leroy Merlin, Hornbach sau Ambient Sibiu, companie care a intrat la finele anului trecut in insolventa.

Citeste si:
Decathlon va deschide un atelier regional unde îți poți repara...
Decathlon deschide primul...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri