„Piata de industrial are toate premisele pentru a se dezvolta in urmatorii ani, abia acum intrand intr-o perioada de maturitate, drept dovada recentele achizitii si dezvoltari din acest sector. Consolidarea echipei a venit astfel ca un pas firesc si ne propunem ca acest sector sa devina unul din pilonii de baza pentru cresterea businessului Colliers”, a declarat Ilinca Paun, managing director Colliers International.

In ultimii doi ani, Laurentiu Duica a ocupat pozitia de head of leasing and development in cadrul fondului de investitii P3, care a intrat in Romania in anul 2015, prin achizitia parcului industrial Europolis Park, aceasta fiind cea mai mare tranzactie incheiata vreodata pe piata locala de industrial.

Anterior, Laurentiu Duica a lucrat timp de sapte ani in compania FM Logistic, unul din cei mai mari provideri logistici din Europa si Romania, avansand pana la functia de commercial manager. Incepand din luna septembrie, el va coordona echipa de consultanta pentru spatii industriale a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea strategiei de crestere a departamentului.

Citeste si:

In acest an, stocul de spatii industriale din Bucuresti a depasit pragul de un milion de metri patrati, iar la nivelul intregii tari a ajuns la 2,3 milioane de metri patrati, inca 170.000 de metri patrati urmand a fi livrati pana la sfarsitul anului.

Colliers International este unul dintre cei mai importanti consultanti imobiliari prezenti pe piata din Romania, un sector de activitate pe care mai activeaza nume precum JLL, CBRE, DTZ Echinox sau Knight Frank.