„Drumul Taberei este un cartier linistit, unde exista o infrastructura sociala completa, in special pentru familiile cu copii, aici fiind numeroase scoli si gradinite bune, de stat si private, magazine si restaurante. Din primavara viitoare, locuitorii din zona vor avea si acces la metrou, urmand a se da in folosinta o statie aflata in lucru chiar in apropierea ansamblului Grünenpark”, a declarat Alexandru Petrescu, managing partner al ESOP Consulting.

Grunenpark este un complex rezidential in care sunt de vanzare de la garsoniere si apartamente de doua camere, cu suprafete intre 37 si 65 mp, care se incadreaza in programul Prima casa, la apartamente de trei si patru camere, cu suprafete cuprinse intre 76 mp si 135 mp. Garsonierele au suprafete cuprinse intre 37 si 44 mp, apartamentele de doua camere intre 51 si 65 mp, apartamentele de trei camere intre 76 si 100 mp, iar apartamentele mari de patru camere au o suprafata de peste 110 mp.

Locuintele vor avea ca finisaje vopseluri lavabile, parchet, gresie portelanata in bai, faianta in bucatarie, iar peretii despartitori vor fi realizati din caramida.

Citeste si:

Apartamentele vor avea si centrale proprii, radiatoare de otel, obiecte sanitare, tamplarie interioara din lemn si usa metalica la intrare, precum si contorizare individuala pentru apa rece menajera.

Ansamblul se afla in zona Drumul Taberei - Valea Oltului, intr-o zona de vile, in apropiere de viitoarea statie de metrou Valea Ialomitei, care se va da in folosinta in primavara viitoare. In proximitate se afla doua gradinite si trei scoli, dar si magazine – un Lidl, un Mega Image si un Kaufland.

Preturile pe metru patrat variaza intre 800 si 1.000 euro/mp, in functie de finisajele alese si modalitatea de plata.