Yalco Constantinou SA, companie greceasca specializata in distributia echipamentelor profesionale Black & Decker si DeWalt, a ajuns la un acord preliminar pentru vanzarea subsidiarei locale pentru 1,9 milioane de euro, scrie seenews.com.

Tranzactia este de asteptat sa se finalizeze pana la sfarsitul acestui an, insa numele cumparatorului nu a fost facut public pana in prezent.

Decizia vanzarii operatiunilor din Romania este parte a unui proces de restructurare agreat cu bancile creditoare, ceea ce ofera posibilitatea comaniei din Grecia sa isi concentreze activitatea pe operatiunile domestice.

Subsidiara din Romania a grupului Yalco a fost infiintata in iulie 2006, devenind distribuitorul unic oficial al Black & Decker in ianuarie 2007, iar in 2008 compania si-a extins portofoliul de marci distribuite cu DeWalt, gama de scule electrice si accesorii profesionale

Grupul Yalco a fost infiintat in Grecia in anul 1920 si este distribuitor de produse pentru menaj (Household), solutii si echipamente pentru HoReCa,precum si pentru aparate electrocasnice de mici dimensiuni.

Yalco Romania comercializeaza echipamentele profesionale Black & Decker si DeWalt in marile lanturi de magazine, asa cum este cazul Dedeman, Praktiker, Metro, Carrefour, Leroy Merlin, Cora sau Auchan.

Cele mai importante branduri de pe piata locala a uneltelor de bricolaj sunt Black & Decker, DeWalt, Bosch sau Makita.

Sursa foto: blackanddecker.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri