In total, peste 70 de ansambluri rezidentiale vor fi prezente in cadrul Salonului Imobiliar Bucuresti, inclusiv proiectele care au livrat cele mai multe unitati din acest an pe piata bucuresteana: Metalurgiei Park Residence, Greenfield Residence si Cosmopolis, oferind astfel posibilitatea vizitatorilor de a cumpara un apartament recent finalizat. Piata veche cu apartamente construite inainte de anul 2000 va fi si ea promovata cu oferte de vanzare si inchiriere, intr-o zona special amenajata.

Ajuns la a treia editie, Salonul Imobiliar Bucuresti constituie unul din cele mai importante evenimente de profil, desfasurandu-se acum in trei sali din cadrul Palatului Parlamentului: IC Bratianu, Take Ionescu si Unirii.

Accesul vizitatorilor se va face din bulevardul Unirii - Pta Constitutiei. Programul de vizitare este urmatorul: vineri, intre 12.00- 19.00, ultima ora de intrare - ora 18.00, sambata intre 10.00 – 19.00, ultima ora de intrare - ora 18.00, duminica intre 10.00 – 18.00, ultima ora de intrare - ora 17.00. Pretul unui bilet este de 20 lei.

Dan Sucu si Valentin Visoiu...
Citeste si: Dan Sucu incepe lucrarile la a patra cladire de locuinte din Domenii

Sursa foto: Agerpres