Imobiliare.ro anunta lansarea unei ”platforme de expertiza imobiliara” cu acces gratuit pentru utilizatori, care include un modul de comunicare directa intre utilizator si un expert si ansamblu de resurse in procesul de achizitie, vanzare sau inchiriere a unei locuinte, precum si un instrument de verificare a pretului, un calculator de credite si o sectiune dedicata expertilor parteneri. Investitia in aceasta platforma se ridica la 300.000 de euro.

Imobiliare.ro lanseaza imoExpert, o platforma de expertiza imobiliara care ”urmareste sa vina, intr-un mod cat mai practic, in sprijinul celor aflati in situatia de a derula o tranzactie imobiliara, cumparatori, vanzatori sau chiriasi”, potrivit reprezentantilor portalului imobiliar. Astfel, imoExpert include un modul de comunicare directa intre utilizator si un expert si ansamblu de resurse utile in procesul de achizitie, vanzare sau inchiriere a unei locuinte, precum si un instrument de verificare a pretului (pentru determinarea unui pret corect), un calculator de credite, o sectiune dedicata expertilor parteneri.

pret corect, Imobiliare.ro, imoexpert, proprietati, Daniel Crainic

„In urma unui proiect amplu de cercetare de piata, am constatat ca piata imobiliara se loveste in continuare de neincrederea consumatorilor. Procesul de cautare a unei case este anevoios, presupune multe etape, naste trairi puternice, uneori angoase. Cumparatorul, ca si vanzatorul, isi pierde rapid increderea in principalii actori din piata, desigur si sub influenta unor povesti negative, mediatizate generalizat. Ne propunem sa devenim astfel un hub informational complet, un centru de expertiza imobiliara. In acest scop am creat imoExpert, platforma in care investim peste 300.000 euro. Alaturi de profesionistii din piata care ni s-au alaturat, dorim sa crestem accesul utilizatorilor la informatii documentate, validate si sa ne asumam impreuna ca piata imobiliara din Romania se poate reseta pentru a deservi nevoile consumatorului”, declara Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

pretExpert, aplicatie pentru stabilirea unui pret corect

imoExpert ofera si o serie de instrumente pentru stabilirea pretului corect (de vanzare sau de inchiriere) a unei proprietati. Alaturi de Indicele Imobiliare.ro si Harta Chiriilor (inclusa in anunturile de profil din marile orase), utilizatorii Imobiliare.ro vor avea acces si la o aplicatie nou-lansata, pretExpert, ce permite gratuit verificarea pretului unei proprietati – alaturi de un pret estimat de vanzare, o perioada estimata de vanzare, aceasta ofera si o estimare in ceea ce priveste valoarea de inchiriere, in baza unei metodologii statistice.

Principalul avantaj oferit de noua sectiune consta, potrivit reprezentantilor Imobiliare.ro, in posibilitatea de a intra in legatura directa, prin chat, cu experti Imobiliare.ro, dar si cu specialisti in imobiliare din domenii conexe. Astfel, utilizatorul poate adresa orice intrebare unui expert Imobiliare.ro, la care va primi raspuns de la un reprezentant Imobiliare.ro sau de la unul dintre expertii parteneri (brokeri imobiliari, evaluatori, juristi etc.). Totodata, vizitatorul poate cauta raspunsul documentat la intrebarea care il intereseaza in sectiunea „Intrebari si raspunsuri”, unde vor fi regrupate toate intrebarile si raspunsurile din platforma.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri