Wall-Street.ro anunta lansarea Wall-Street Real Estate, un sub-site dedicat dezvoltatorilor imobiliari din Romania. Aceasta platforma pune in relatie dezvoltatorii imobiliari cu persoanele interesate de achizitionarea unei locuinte, atat in Bucuresti cat si in orasele cele mai dezvoltate ale Romaniei.

“Publicatia wall-street.ro a acordat intotdeauna o atentie deosebita sectorului imobiliar din Romania, cu toate segmentele sale. Pe langa articolele de analiza, stirile, interviurile si noutatile zilnice pe acest segment, avem evenimente dedicate industriei in fiecare an si ne preocupa permanent informarea obiectiva si corecta. Asadar, proiectul Wall-Street Real Estate vine natural si se incadreaza perfect in profilul nostru”, a declarat Diana Cretu, redactor sef wall-street.ro.

Proiectul a venit natural, ca raspuns al unor nevoi, atat din partea clientilor, cat si a dezvoltatorilor. Pe de o parte, clientii au nevoie de informatii cat mai reale si utile, pe de alta parte, asocierea proiectelor cu brandul unei publicatii profesioniste si recunoscute pe acest domeniu ofera o validare puternica, de care dezvoltatorii de top au nevoie, mai ales intr-o piata atat de dinamica precum cea din Romania.

Pe langa aceasta asociere, proiectele listate vor beneficia si de promovarea pe wall-street.ro, promovare ce include atat advertising, cat si continut editorial.
Cifrele confirma aceste tendinte identificate. Astfel, romanii se numara printre europenii cu cele mai mari procente in privinta proprietarilor de locuinte, cu peste 90% din total, fata de 70% cat este media la nivelul Uniunii Europene.

Locuintele care tintesc segmentul middle market din Bucuresti si Romania sunt caracterizate printr-un amplasament bun, suprafete generoase si finisaje de calitate, au ajuns sa detina cea mai mare pondere din istoria moderna a pietei rezidentiale, potrivit studiului Residential Market Beat 2018, realizat de Coldwell Banker: 46,3%, in crestere de la aproximativ 37% anul anterior si doar 17% in 2015. Acest fapt reprezinta un indicator de maturizare al pietei si tot odata de crestere constanta.

Misiunea noastra este de a oferi publicului interesat de domeniul rezidential informatii complete si corecte despre ansamblurile rezidentiale existente pe piata, cu accent pe calitatea locuirii si a locuintelor. Pentru ca punem accent pe calitate si transparenta, am plecat la drum in acest proiect cu trei dezvoltatori imobiliari de top. Este vorba despre Hercesa (cu ansamblul imobiliar Vivenda), Conadi (cu ansamblul residential Arcadia) si Westfield Development (cu ansamblul residential Westfield).

Wall-Street.ro este unul dintre cele mai citite cotidiene online de business din Romania. In fiecare zi, pe wall-street.ro sunt prezentate stiri, analize si interviuri, fiind o sursa de stiri obiectiva. Cu o experienta de 13 ani, wall-street.ro aduna peste 200 000 de articole si zeci de evenimente de business.

Pentru mai multe detalii despre proiect, ne puteti scrie la adresa: alice.poenaru@internetcorp.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri