Coldwell Banker Romania, unul dintre cei mai mari consultanti imobiliari locali, cu activitate pe segmentul rezidential, a numit-o in pozitia de CEO pe Georgia Cailean, manager cu o experienta de peste 14 ani pe piata locala si in regiune. Ea il inlocuieste pe Bogdan Voica, care fusese numit in aceasta pozitie la inceputul acestui an.

Georgia Cailean, 37 de ani, a absolvit Facultatea de Inginerie Civila in limba engleza, fiind membra a Royal Institution of Chartered Surveyors, cu specializari in Corporate Real Estate, Property & Facility Management, Evaluari si Analiza Financiara. Managerul a fost de-a lungul carierei sale CEO al Piraeus Real Estate, ARC Management - compania de real estate a National Bank of Greece si al Fortis Global Management, o companie specializata in evaluari, management de proiect si consultanta pentru proiecte si investitii imobiliare.

”Am doua obiective foarte clare: consolidarea pozitiei de lider pe segmentul rezidential si comercial si deschiderea de noi birouri, atat in Bucuresti cat si in cele mai mari orase din Romania, precum si extinderea pe segmentele de servicii corporate, in special cele de asset management", a declarat Georgia Cailean, CEO Coldwell Banker Romania.

Coldwell Banker Romania a inregistrat in 2017, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifra de afaceri cumulata de 5,3 milioane de euro. Coldwell Banker Romania este activa pe piata locala de 12 ani si dispune de birouri si in Brasov, Cluj - Napoca si Constanta.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 47 de state si de teritorii de pe Glob cu peste 3.000 de birouri si are peste 90.000 de consultanti si brokeri.

Citeste si:
Val urias de locuinte noi, in Capitala. Lista proiectelor rezidentiale
Care sunt cele mai importante...

Sursa foto: Michael Gordon / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
In ce orase regionale au fost livrate cele mai multe locuinte noi?