Sonae Sierra detine in intregime ParkLake, dupa achizitia participatiei de la Caelum Development

Sonae Sierra a achizitionat participatia de 50% a Caelum Development in cadrul ParkLake, detinut anterior de catre cele doua companii printr-un parteneriat de tip joint venture.

Deschis in septembrie 2016, cu o investitie de 180 de milioane de euro, ParkLake ce se intinde pe o suprafata de 70.000 mp, cu mai mult de 200 de magazine deschise. Suprafata totala inchiriata in cadrul centrului comercial a ajuns la peste 98%. Potrivit Sone Sierra, pana la finalul lunii octombrie 2018, ParkLake a inregistrat o crestere cu mai mult de 10% in numarul de vizite si vanzari, fata de primele luni ale lui 2017.

"Am achizitionat participatia Caelum Development din cadrul ParkLake, in ideea consolidarii pozitiei noastre pe piata din Romania, unde ne dorim sa crestem", a declarat Thanos Efthymiopoulos, managing director, responsibil pentru investitii, asset management si finante in Romania si Grecia in cadrul Sonae Sierra.

Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale in intreaga lume cu o valoarea de piata de aproximativ sapte miliarde de euro si administreaza si/sau inchiriaza 79 de centre comerciale cu o suprafata inchiriabila totala (GLA) de 2,6 milioane mp si un numar de peste 9.300 de chiriasi.

Citeste si:
Ingo Nissen pleaca de la Sonae Sierra. Cine il va inlocui?
Ingo Nissen pleaca de la...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Cum și-a salvat business-ul un antreprenor din imobiliare în vreme de pandemie
Setari Cookie-uri