Sonae Sierra a achizitionat participatia de 50% a Caelum Development in cadrul ParkLake, detinut anterior de catre cele doua companii printr-un parteneriat de tip joint venture.

Deschis in septembrie 2016, cu o investitie de 180 de milioane de euro, ParkLake ce se intinde pe o suprafata de 70.000 mp, cu mai mult de 200 de magazine deschise. Suprafata totala inchiriata in cadrul centrului comercial a ajuns la peste 98%. Potrivit Sone Sierra, pana la finalul lunii octombrie 2018, ParkLake a inregistrat o crestere cu mai mult de 10% in numarul de vizite si vanzari, fata de primele luni ale lui 2017.

"Am achizitionat participatia Caelum Development din cadrul ParkLake, in ideea consolidarii pozitiei noastre pe piata din Romania, unde ne dorim sa crestem", a declarat Thanos Efthymiopoulos, managing director, responsibil pentru investitii, asset management si finante in Romania si Grecia in cadrul Sonae Sierra.

Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale in intreaga lume cu o valoarea de piata de aproximativ sapte miliarde de euro si administreaza si/sau inchiriaza 79 de centre comerciale cu o suprafata inchiriabila totala (GLA) de 2,6 milioane mp si un numar de peste 9.300 de chiriasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri