Casa de brokeraj Tradeville si-a schimbat recent sediul mutandu-se in cladirea Phoenix Tower, situata in Bucuresti, langa Mall Vitan – primul mall construit vreodata in Capitala. Cum arata locul de munca al unora dintre cei mai activi brokeri de pe Bursa de Valori Bucuresti?

Tradeville a renuntat la fosta locatie, situata in cladirea Bursei de Valori Bucuresti, de pe Bulevardul Carol I, unul dintre principalele motive fiind reprezentat de costuri.

Situat la etajul 3 al Phoenix Tower, noul birou al brokerilor are 550 de metri patrati, amenajarea fiind lasata in buna parte in grija celor 35 de angajati, astfel incat “fecare sa se simta ca acasa”, dupa cum mentioneaza CEO-ul Tradeville, Mihaela Biciu.

Tradeville a inchis anul 2018 pe locul 6 in topul brokerilor de pe Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce a intermediat tranzactii in valoare totala de 1,03 mld. lei.

Firma este cunoscuta ca unul dintre cei mai activi brokeri pe segmentul de tranzactionare online. Anul trecut, Tradeville a preluat portofoliul de clienti ai Intercapital Invest, firma care a fost inchisa ca urmare a unei decizii a actionarilor.

Foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri