Timisorenii mai au foarte putin de asteptat pana cand se vor relaxa in unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Romania. Iulius Gardens, spatiul verde din inima Iulius Town Timisoara, va fi deschisa publicului odata cu inaugurarea primei etape a ansamblului, pe 30 august.

Iulius Town reprezinta primul proiect mixt din vestul tarii si cea mai mare investitie in real estate din regiune, de peste 220 de milioane de euro, a companiilor IULIUS si Atterbury Europe.

Parcul a presupus o investitie in valoare de 8,7 milioane de euro si lucrari complexe de amenajare, fiind realizat de la zero peste noua parcare subterana din proiect.

IULIUS este singura companie de real estate din Romania care investeste in proiectele sale sume considerabile in amenajarea unor ample spatii verzi. Parcul de la Timisoara este cel de-al treilea realizat de companie, dupa cel din Palas Iasi, in urma unei investitii in valoare de peste 2,5 milioane de euro, si Iulius Parc din proximitatea Iulius Mall Cluj, care a necesitat 2 milioane de euro.

Parcul din Iulius Town Timisoara a fost realizat de o echipa de specialisti din Italia, Germania si Romania, fiind gandit ca un spatiu care aduce timisorenii impreuna, pentru recreere si socializare, incluzand posibilitati numeroase de entertainment pentru intreaga familie.

Peisagistii au integrat peste 1.400 de arbori maturi, adusi special de la pepiniere din Italia cu 500 de autocamioane, 10.000 de arbusti de talie mare si medie si aproximativ 45.000 de plante decorative.

Iulius Gardens integreaza si elemente de peisagistica inedite, asa cum este lacul central, ce se intinde pe o suprafata de 800 mp, care va fi animat de o cascada si de vegetatie speciala. Pe langa peisajul natural, timisorenii se vor bucura si de un foisor si de piatete pentru evenimente, alei de promenada, precum si de numeroase restaurante si cafenele amenajate tematic, cu terase si panorama spre spatiul verde.

Parcul mai include un carusel etajat pentru copii, iar iarna, un patinoar.

Cea mai mare zona de cumparaturi din afara Capitalei

Iulius Town este un ansamblu mixt dezvoltat in jurul Iulius Mall, in centrul Timisoarei. Proiect de regenerare urbana unic, Iulius Town ofera locuitorilor din vestul tarii cea mai mare suprafata de retail din afara Bucurestiului, de peste 120.000 mp, dar si un pol regional de business. In cele trei imobile office clasa A operationale sunt deja prezente mari companii din IT si Automotive. In prezent, se lucreaza si la United Business Center 0, cea mai inalta cladire de birouri din Romania, care va avea 155 m, 27 de niveluri si o suprafata inchiriabila de 52.000 mp.

Prima etapa de dezvoltare include: 450 de magazine, noi branduri, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, piscina indoor semi-olimpica, numeroase restaurante si cafenele tematice, un parc, un centru de evenimente cu trei sali ultramoderne, o gradinita cu predare in limba engleza si o scoala primara, 100.000 mp de spatii office clasa A, un tunel auto si 4.070 de locuri de parcare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri