Coca-Cola HBC Romania si Mobexpert sunt noii chiriasi ai parcului de spatii logistice P3 Bucharest A1

P3, investitor si dezvoltator pan-european de proprietati logistice, a semnat noi contracte de inchiriere cu doua companii: Coca-Cola HBC Romania si Mobexpert. Suprafata totala inchiriata de catre cele doua companii in parcul P3 Bucharest A1 este de 5.000 mp.

"Ne bucura faptul ca aceste companii au ales sa-si dezvolte afacerile in parcul nostru logistic. Prin constructia proiectului multifunctional pe care il vom finaliza in trimestrul al patrulea din 2019 dorim sa venim in intampinarea provocarilor cu forta de munca ale chiriasilor din parc, cat si a nevoilor angajatilor lor. Astfel parcul nostru va deveni cel mai complex parc logistic din Bucuresti cu terminal de cale ferata, statie de inalta tensiune, hostel si cantina", a declarat Sinziana Pardhan, managing director P3.

Coca-Cola HBC Romania este una dintre companiile care va ocupa un spatiu in depozitul 11 din cadrul parcului logistic P3 din Bucuresti, spatiu in care va depozita vitrine frigorifice. Compania este prezenta in Romania de peste 27 de ani, are 1.500 de angajati si 3 fabrici. Depozitul 11 este una dintre cele mai noi cladiri din parc, finalizata in anul 2017 si dispune de peste 40.000 mp de spatii de depozitare.

Mobexpert a inchiriat un spatiu in depozitul 2. Acest spatiu va deservi ca depozit externalizat al magazinului Mobexpert din Militari, iar clientii vor putea sa isi ridice mobila comandata din acest magazin sau online, direct din parcul P3 Bucharest A1. Mobexpert detine 26 de hipermagazine si magazine de mobila, 8 fabrici si doua platforme logistice.

Parcul P3 Bucharest A1 este unul dintre cele mai mari parcuri multifunctionale din Bucuresti, avand 380.000 mp dezvoltati, care cuprind 14 depozite, si teren care permite construirea a inca 100.000 mp de spatii, cu livrare potentiala in decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centura si conexiune directa spre coridorul paneuropean 4.

Citeste si:
Analist: Noile tehnologii din al "saselea val" de inovatii sunt aici
Sean Culey: Lucrurile vor...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

P3 Logistic Parks a achizitionat recent un teren de 16 hectare in Dragomiresti Vale, o locatie logistica la periferia nord-vestica a Bucurestiului. Un nou parc logistic de 80.000 mp - care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road - va fi dezvoltat pe acest teren.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri