Ubisoft Bucuresti isi anunta planul relocare in 2021 intr-o noua cladire de birouri din cadrul proiectului J8 Office Park aflat in zona Jiului si dezvoltat de catre Portland Trust.

Industria jocurilor video se afla in plin proces de transformare in ceea ce priveste noile tehnologii folosite. In acest context, Ubisoft si-a propus sa fie liderul industriei de entertainment prin extinderea companiei atat din punct de vedere numeric, cat si in ceea ce priveste nivelul de expertiza. Pentru a se putea dezvolta si integra noile tendinte in activitatea companiei, una dintre prioritatile Ubisoft Bucuresti este sa creeze cel mai bun mediu de lucru, un element important pentru atragerea si motivarea talentelor de top.

„Dupa 15 ani de parteneriat cu Dageco, care ne-a ajutat sa le oferim angajatilor nostri un spatiu de lucru placut si confortabil, a venit momentul sa facem un pas inainte. Am vrut ca Portland Trust sa construiasca viitorul nostru sediu, care sa asigure cel mai bun mediu pentru nevoile si creativitatea echipelor noastre aflate in crestere. De asemenea, dedicam un spatiu de peste 750 de metri patrati pentru desfasurarea proiectelor noastre educationale, precum Ubisoft Coding Campus, destinat studentilor care se pregatesc pentru o cariera in industria jocurilor video”, a declarat Sebastien Delen, Managing Director, Ubisoft Bucuresti.

Florin Furdui, Country Head Portland Trust, adauga: ”Ne dorim sa cream un sediu care sa satisfaca pe deplin nevoile partenerului nostru, fara a face compromisuri la nivel de design, tehnologie sau sustenabilitate, care sa incorporeze o serie de concepte inovatoare privind spatiul de lucru. De asemenea, in linie cu viziunea noastra despre mentinerea unui mediu inconjurator cat mai curat, J8 Office Park se va alinia la cele mai inalte standarde de eficienta si sustenabilitate energetica si vom realiza toate demersurile pentru obtinerea acreditarii BREEAM Excellent.”

Ubisoft Bucuresi va ocupa aproximativ 30.000 de metri patrati din proiectul J8 Office Park, localizat in imediata apropiere a statiei de metrou Jiului.

Noul birou este proiectat pentru a oferi o experienta de lucru imbunatatita angajatilor si pentru a incuraja un stil de viata sanatos si sustenabil. Printre facilitatile cladirii se vor numara si o sala privata de sport mai mare, o cantina mai spatioasa, inclusiv zone de gaming si relaxare pe fiecare etaj. De asemenea, noul sediu va include un spatiu verde dedicat exclusiv angajatilor, o zona de parcare optimizata cu tehnologie de recunoastere automata a vehiculelor, statii de incarcare pentru masinile electrice si rasteluri pentru biciclete.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri