Colliers: Afin Holding achizitioneaza Aries Logistic Park din Turda

Afin Holding cumpara Aries Logistic Park din Turda, judetul Cluj, in cadrul uneia dintre cele mai mari tranzactii industriale si logistice din 2019. Proiectul, partial dezvoltat, include aproape 60 de hectare de teren disponibile pentru dezvoltari ulterioare. Colliers International a fost consultantul imobiliar care a intermediat aceasta tranzactie, in timp ce Moroianu & Asociatii s-a ocupat de consilierea juridica a cumparatorului.

"Situat aproape de centrul tarii, Turda este un loc ideal pentru investitii industriale si logistice si asteptam cu nerabdare sa dezvoltam acest proiect. Avem in plan inceperea imediata a constructiei de depozite logistice clasa A, in vedere inchirierii, pe o suprafata de 20.000 mp, precum si o extindere de 5.000 mp pentru un chirias deja existent. Avand in vedere suprafata mare de teren disponibil, cautam oportunitati de dezvoltare, avand in derulare discutii cu mai multe parti interesate", a declarat Stefano Albarosa, partener Afin Holding.

Afin Holding, detinut de familia Albarosa, investeste in Romania din anul 1995 si detine in prezent mai multe companii in sectoarele automotive, imobiliar si industrial. Divizia sa imobiliara, AIC RE, este unul dintre principalii dezvoltatori de proiecte industriale si logistice, cu un portofoliu de peste 800.000 mp construiti, inchiriati si vanduti pana in prezent la mai multi investitori strategici si financiari. Grupul angajeaza peste 500 de persoane in Romania.

Sursa foto: NetVideo / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri