P3 Logistics Parks a semnat doua noi contracte cu Uniprest Instal si Norm Fasteners, parte a grupului Norm Holding, pentru inchirierea a peste 6.300 de metri patrati in parcul P3 Bucharest A1.

Activitatea Uniprest Instal consta in comercializarea de instalatii si echipamente de incalzire. In noul spatiu din parcul P3 Bucharest, Uniprest va depozita instalatii si echipamente de incalzire pentru a fi livrate clientilor din regiunea de sud a tarii. La randul sau, ​Norm Fasteners Romania face parte din grupul Norm Holding, care este cea mai importanta companie din Turcia din industria elementelor de fixare.

P3 Bucharest A1 este unul dintre cele mai mari parcuri multifunctionale din Bucuresti, avand 380.000 de metri patrati. Acesta cuprinde 14 depozite si un teren care permite construirea a inca 100.000 de metri patrati de spatii logistice, cu livrare potentiala in decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centura si conexiune directa spre coridorul paneuropean 4.

P3 Logistic Parks a achizitionat recent un teren de 16 hectare in Dragomiresti Vale, o locatie logistica la periferia nord-vestica a Bucurestiului. Un nou parc logistic de 80.000 metri patrati - care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road - va fi dezvoltat pe acest teren.

Citeste si:
Premiera in Romania: in 2020 rasar primele spatii logistice pe etaje
Premiera in Romania: Din...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Unde vor fi deschise noi FABRICI si depozite in Romania
Setari Cookie-uri