Urbano Parks, dezvoltator din Cluj-Napoca fondat de Mircea Ilea, Alexandru Serban si Daniel Paraschiv, va construi un parc logistic si industrial in proximitatea orasului, denumit Urbano Cluj Vest (UCV), in urma unei investitii care se ridica la 14 milioane de euro.

Depozitul logistic este situat in zona Floresti - Gilau, cu acces direct la DN1, langa nodul Gilau al Autostrazii Transilvania (A3), la 15 km distanta de Aeroportul International Avram Iancu. Urbano Vest Cluj va avea o suprafata construita de 24.500 metri patrati, Clasa A si 5 ha suprafata totala parc.

Prima faza a proiectului urmeaza sa fie livrata in primavara acestui an, iar faza a doua a proiectului a inceput deja. Proiectul Urbano Vest Cluj va fi dat in folosinta la capacitate maxima la finalul acestui an. Odata finalizat, depozitul logistic va oferi optiuni flexibile de inchiriere cu suprafete intre 1.152 si 7.488 metri patrati.

Primii chiriasi cu care s-a semnat contract sunt companii cu actionariat austriac: Englmayer si Schuller Eh'Klar, care au inchiriat peste 4.500 metri patrati spatii de birouri, tehnice si sanitare, si spatii de depozitare, facilitand astfel locuri de munca pentru 45 de angajati, intr-o prima faza.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri