Lasselsberger: Producția de plăci ceramice Cesarom din Cluj continuă la parametri normali

Liniile de producție ale Lasselsberger Ceramics România, deţinătorul brandului Cesarom, continuă, în contextul actual al pandemiei de coronavirus. Conducerea companiei a implementat o serie de măsuri stricte de protecție pentru cei 440 de angajați ai fabricii Sanex, din Cluj-Napoca, pentru ca producția zilnică de peste 25.000 de mp de gresie și faianță să se desfășoare în condiții normale.

"Sănătatea angajaților este cel mai important lucru în această perioadă, motiv pentru care am implementat o serie de măsuri interne. Printre aceste se numără intensificarea activității de igienizare a tuturor spațiilor comune din incinta fabricii, a magazinelor proprii și a microbuzelor care transportă angajații. Dezinfectăm la intervale de timp regulate toate spațiile comune și am oferit mănuși de protecție angajaților care intră în contact cu parteneri externi sau cu documente cu circulație", a declarat Petrisor Grindeanu, director general al Sanex.

Printre măsurile luate de către Lasselsberger se mai numără și limitarea accesului transportatorilor, colaboratorilor și curierilor în incinta fabricii, aceștia primind totodată materiale de protecție și dezinfectant. În ceea ce privește vizitele furnizorilor sau ale clienților care vin din zonele cu risc ridicat, acestea sunt complet interzise.

Tot pentru protecția angajaților, anumite activități întreprinse de companie au fost mutate în mediul online, respectiv delegațiile în și din alte țări au fost înlocuite cu video-conferințe sau cu platforme de comunicare online. În cazul persoanelor angajate, care au copii cu vârsta sub 12 ani, aceștia pot solicita acordarea de zile libere, în conformitate cu prevederile recent anunțate de autorități.

Cesarom se produce în fabrica Sanex din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, leader în producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice). În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex se ridică la peste 8 milioane de metri pătraţi anual.

Citeste si:
Producatorul de placi ceramice Lasselsberger mizeaza pe afaceri de...
Producatorul de placi...

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri