Holcim România se alătură luptei împotriva pandemiei COVID-19 și vine în sprijinul spitalelor din comunitățile în care își desfășoară activitatea. Un numar de 11 spitale care gestionează pacienții infectați cu COVID-19 vor primi sprijin financiar din partea companiei, suma totală donată ridicându-se la 2.600.000 lei (circa 540.000 euro).

„Sănătatea angajaților, a comunităților și a partenerilor noștri este prioritatea noastră numărul unu în orice moment, dar mai ales acum. Astfel, am luat decizia de a contribui în punctul cel mai sensibil pentru comunități, acolo unde este și va fi în continuare cea mai urgentă nevoie în următoarea perioadă", a declarat Horia Adrian, CEO Holcim România & Market Head Emerging Europe.

Cele 11 spitale care vor primi sprijin financiar din partea Holcim România se află în județele Arad, Argeș, Bihor, Cluj, Dâmbovița, Prahova, Iași și Timiș. Fondurile vor fi folosite pentru a cumpăra echipamente medicale și individuale de protecție precum mănuși, combinezoane, măști, tuneluri de dezinfecție, lămpi UV, ventilatoare mecanice, monitoare de funcții vitale sau paturi ATI.

Holcim (Romania) S.A. activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România. Compania deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 17 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România.

Citeste si:
Programul "Atelierele Holcim" se extinde la nivel national
Programul "Atelierele Holcim"...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Iulius și CCIR pregătesc o investiție de 3 MLD. euro în dezvoltarea Romexpo
Setari Cookie-uri