Un nou complex rezidențial de lux va fi dezvoltat în apropiere de pădurea Băneasa, lângă complexul Stejarii al miliardarului Ion Țiriac, iar dezvoltatorii proiectului sunt Cristina și Ioana Șucu, fiicele Cameliei și lui Dan Șucu, unul fost cuplu foarte cunoscut din lumea afacerilor, în special prin prisma businessului Mobexpert.

Complexul rezidențial va fi dezvoltat pe un teren primit de Cristina și Ioana de la mama lor, Camelia, care le-a donat acest teren în urmă cu doi ani.

Deși are 1,3 hectare, terenul a fost împărțit în două, o suprafață de circa 8.500 de metri pătrați fiind alocată dezvoltării complexului de lux ce se va ridica lângă pădurea Băneasa, foarte aproape și de complexul Stejarii. Cele două fiice ale Cameliei și lui Dan Șucu au demarat deja procedurile de obținere a autorizației de construire a ansamblului rezidențial care va cuprinde două blocuri a câte 6 etaje și un complex subteran comun, care va oferi, la final primei etape de dezvoltare, 76 de apartamente și 169 de locuri de parcare, potrivit cjieurope.com.

Investiția se ridică la 8,3 milioane de euro, iar durata de execuție estimată este de doi ani, lucrările urmând să înceapă în vara acestui an.

Sursa foto: CIJ Europe

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri