Deși pare greu de crezut, iar pentru mulți creșterea prețurilor în zona litoralului a fost un miraj de “3 zile”, iată că piața din această parte turistică a țării s-a dovedit mai solidă decât credeau chiar și marii investitori.

Urmărind trendul ascendent al prețurilor din piața imobiliară la nivel național și mai mult decât atât, interesul turiștilor pentru această zonă, care crește de la un an la altul, Mamaia Nord devine cea mai interesantă și atractivă opțiune când vine vorba de achiziții de case de vacanță pe litoralul românesc, cu caracter de investiție. Statisticile vorbesc de la sine, dar mărturia stă de fapt în prețurile de vânzare ale proprietarilor. Da! Proprietarii care au cumpărat primii de la dezvoltator se pot lăuda cu profituri de la 30% până la 50% în cazul în care se hotărăsc să vândă acum. Și unii dintre ei o și fac. Ceea ce în urmă cu câțiva ani era un fenomen rar, și anume existența unor proprietari care dețin 2,3 sau poate chiar 4 apartamente, acum este un fapt des întâlnit.

Până aici e bine, piața este cu siguranță mai mult decât prietenoasă cu toți cei care au achiziționat de la dezvoltator până acum. Dar ce se întâmplă de aici încolo? Ce se întâmplă acum? Există în prezent soluții de investiții inteligente? Avem opțiuni reale de achiziții solide care sunt orientate spre o marjă de profit considerabilă? Răspunsul este surprinzător, DA!

Încă există ansambluri rezidențiale care au în componență garsoniere, studio-uri, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere în Mamaia Nord, la prețuri foarte atractive! Mai mult decât atât, atunci când vorbim de constructori cu CV/ istoric foarte puternic, cu siguranță marja de risc pentru o achiziție făcută încă din stadiul de dezvoltare al proiectului, devine minimă spre inexistentă. Un astfel de ansamblu este și Meraki Resort&SPA din Mamaia Nord.

Poziționat strategic, exact la bulevard, dar pe partea cu Lacul Siutghiol și Canalul Dunăre-Marea Neagră, pe un teren înalt de 13m, acest proiect oferă priveliști superbe asupra marii și asupra întregii stațiuni. Situat între două vile cu regim de înălțime P+1+M, într-un cartier predominant de pensiuni, acesta oferă, pe lângă intimitate și securitate, liniște și aer curat. Având vecinii deja definiți, nu se pot organiza șantiere în proximitatea imediată, astfel te vei putea bucura de tot confortul în vacanța ta la mare.

Cu prețuri începând de la 1.035 Euro/mp construit, pentru apartamente care se vor preda la Cheie, cu centrală pe gaz, aer condiționat și baie complet dotată, achiziția unei proprietăți într-un astfel de complex este o investiție foarte inteligentă. Dacă mai adăugăm și faptul că întregul ansamblu de 3 blocuri deține și două piscine, zonă de SPA și sală de Fitness proprie, cu acces gratuit pentru toți proprietarii, pază și acces securizat, atunci achiziția unui apartament în acest complex reprezintă alegerea corectă.

Prețurile încep de la 54.900 Euro TVA inclus pentru un Studio și 59.900 Euro TVA Inclus pentru un apartament cu 2 camere.

Pentru mai multe detalii puteți accesa www.merakiresort.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri